Met het gezin van Kimberly moet je echt iedere maand meelezen!

| , ,

Mijn naam is Kimberly, ik ben 28 jaar. Vorig jaar getrouwd met Ricardo, waar ik al 11 jaar samen mee ben. Wij hebben een dochter genaamd Yentl van bijna 2.5 jaar. En in juli verwachten wij ons tweede kindje. Wij krijgen weer een dochtertje, geweldig! Wij wonen in Hendrik Ido Ambacht, voor wie het niet kent een dorpje tussen Dordrecht en Rotterdam in. Ricardo is Sous-chef bij een Van der Valk hotel. En ik ben verzorgende IG en werk op een gesloten afdeling bij mensen met dementie. Beide werken we dus onregelmatig wat niet altijd even handig en leuk is. Dat betekent weekenddiensten, avonddiensten en in mijn geval ook nachtdiensten. En natuurlijk feestdagen. Met een gezinnetje is dit niet altijd even gezellig.

Het zwanger worden van Yentl is niet vanzelf gegaan. Hiervoor hebben wij de hele medische molen moeten doorstaan. En is zij uiteindelijk door middel van IVF gekomen. Ik heb namelijk PCOS en het zwanger worden is daarom niet erg makkelijk. Van hormoontabletten tot hormooninjecties en tig keer per week naar het ziekenhuis, niet niks. Maar oh zo dankbaar dat zij nu in ons leven gekomen is. Na deze zwangerschap was het eigenlijk 99% uitgesloten dat ik ‘spontaan’ zwanger zou worden ooit nog. Maar de wonderen zijn dus absoluut de wereld nog niet uit, want TADA baby nummer 2 is dus wel echt spontaan ontstaan. Geen ziekenhuis, injecties of terugplaatsing. Inmiddels ben ik bijna 31 weken zwanger. Wat vliegt de tijd toch met een tweede zwangerschap.

Verder vind ik het heerlijk om foto’s te maken. Hou ik ervan om lekker weg te gaan met mijn gezin, familie (ik ben echt een enorme familiemens) of met vriendinnen. Mooie plekjes ontdekken, een midweekje naar een huisje, gewoon gezelligheid. Verder ben ik online veel bezig met Instagram. En kun je mij vanaf nu elke maand vinden met een nieuwe blog op Kids en Kurken. Ik kijk er enorm naar uit! 

Liefs,

KIMBERLY (klik hier voor haar Instagram) 

Plaats een reactie