Hotspot voor het gezin: Camping De Wereld geeft een festivalgevoel voor jong èn oud

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Deze maand is Camping de Wereld aan de beurt. Van vrijdag 15 juli t/m maandag 22 augustus 2022 kan jij genieten van volledig ingerichte tipi’s of yurts op het prachtige (en 70 hectare grote!) terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde. Op de pop-up familiecamping vind je strand, een bijzonder cultureel programma, spannende campingactiviteiten en zelfs welness. Het is een volledig verzorgd avontuur. Zoiets als dit, ga je negens in Nederland vinden: kamperen met een echt festivalgevoel. En dat alles, kidsproof.

Tipifeiten

Yurtfeiten

  • Geschikt voor: 4-6 personen
  • Prijsklassebudget (38,18 EUR per bed per nacht)

Budget = 25 – 40

Normal = 40 – 55

High = 55 – 65

High End = > 65

Unieke tipi’s en yurts

De leuk ingerichte tipi’s en yurts staan zo ver uit elkaar, dat je een persoonlijke ruimte hebt van 200m2. Ben je met kinderen die redelijk zelfstandig zijn? Dan kunnen zij slapen in een minitipi naast jouw tent! Hoe leuk is dat? Mocht je zelf een camper hebben, dan kan je een staplaats op de camping boeken.

Het terrein

Er is ontzettend veel te doen op camping De Wereld.

  • Ontbijt, lunch, avondeten én alles voor de borrel is verkrijgbaar op de camping. Bestel waar je zin in hebt, neem plaats aan een tafeltje en klets met de andere vakantiegangers.
  • Het zwemwater en strand is 700 meter lopen, ideaal.
  • Er is een bijzonder programma met onder andere live muziek, theater en kunstenaars. Het ultieme festivalgevoel.
  • Even helemaal ontspannen? Er is een buiten welness aanwezig.
  • Ga naar het outdoorcentrum op de camping voor verschillende avontuurlijke activiteiten.
  • Relax in de hangmatten, op het terras of in de grote circustent.
  • Huur een fiets, step of een boot.
  • Doe mee aan een gave yogales.

Leenhoek

Je hoeft voor de kinderen geen boeken, speelgoed en spelletjes mee te nemen. Op Camping de Wereld is er een leenhoek waar je ontzettend veel materiaal kan halen.

Campingspellen

Op het terrein zijn buitenspellen zoals: jeu de boule, frisbee, kubb, mega mikado en cricket.

Wellness

Ouders kunnen eventjes heerlijk ontspannen. Er is een buitenwelness. Je kan genieten in een Finse Barrel sauna, houtgestookte (4-persoons) hottub of van een massage.

Sport en spel

Zin om even te sporten? Er zijn pingpongtafels, volleybalveldje met net, goals en ballen voor een potje voetbal en trampolines. De kinderen kunnen hier heerlijk hun energie kwijt, terwijl jij lekker een wijntje drinkt of in de welness zit.

Het programma

Elke week neemt het straattheater, de muzikanten en kunstenaars je mee naar een andere wereld. Er is zoveel te doen! Enkele hoogtepunten zijn: DJ’s op het terras, pubquizen, speurtochten, live muziek, silent disco, muziekbingo, theaterstukken, weerwolven (ons favoriete spel!), familieconcerten en circusshows. Wist je dat je zelf kan meedoen aan een wijnproeverij?! Hoe gaaf! Er is nog véél meer, maar dat wordt te veel om op te noemen. Tijd voor jou om de ervaring van je leven te gaan boeken bij Camping De Wereld!

Plaats een reactie