“Afgelopen avond heb ik met mijn man de meest bizarre seks ooit gehad”

| ,

Afscheid

We hadden een oppas geregeld voor onze kinderen, Steijn van 6 jaar en Lotte van 8 jaar oud. De oppas stond om 17.00 uur aan de deur met een flinke stapel kleurplaten. Dat beloofde een leuke avond te worden. Ik gaf Steijn en Lotte een kus en nam afscheid. Mijn man en ik zouden uit eten gaan en daarna naar de film, lekker cliché. We stapten in de auto en na 30 minuten waren we bij ons favoriete Italiaan.

Een spannend gerecht

We dronken wijn en aten pasta met scampi’s. We zaten naast elkaar en niet tegenover elkaar, omdat we allebei op de zachte banken met kussen wilden zitten. Ineens tijdens het gesprek keek mijn man mij lang aan. “Wat is er Tom?”‘, vroeg ik. Hij gaf geen antwoord. Ineens voelde ik een hand onder de tafel naar mijn been gaan. Hij aaide mijn scheenbeen, knie en was onder mijn rokje op weg naar mijn bovenbeen. Sjesus. Ik wist niet hoe ik mijn gezicht moet houden. Minuten verstreken, en ondertussen probeerde ik zonder te knoeien mijn pasta op te eten. Tom grijnsde. “Zullen we de rekening vragen?’, zei hij. En gaf op dat moment een aai over mijn vagina onder de tafel. “Ja”, zei ik rood aangelopen.

De bioscoopdate viel in duigen

Samen liepen we hand in hand richting de bioscoop, toen Tom me plotseling een steegje in duwde. Hij duwde me hard tegen de muur. Dit was niets voor ons. En al helemaal niet voor Tom. Hij schoof met één beweging zijn rits open, mijn rokje en string aan de kant en stootte me hard tegen de muur. We hadden harde seks en genoten er van. We misten de film, maar dat kon me niets schelen. Ik gilde, waarop Tom zijn had op mijn mond legde. Dit was zo ontzettend spannend. “Straks ziet iemand ons”, dacht ik alleen maar. Toen we klaar waren, leunden Tom en ik hijgend tegen de muur. Na een paar minuten en voldane glimlachjes liepen we de steeg uit. Dit is absoluut het vreemdste wat we ooit hebben gedaan. Ik denk er nog regelmatig aan terug.

Aan je relatie werken

Er is geen tweede keer van gekomen. Misschien ben ik nu aan de beurt om een spannende move te doen? Het heeft zeker onze relatie verbeterd. Ik denk dat je zulke dingen gewoon af en toe moet doen. Iets niet-zo-alledaags. Het houdt de relatie spannend. Ik denk dat ik aankomende maand vraag of een knap vriendinnetje mee wil doen in bed…

WORDT VERVOLGD

JANE DOE

2 gedachten over ““Afgelopen avond heb ik met mijn man de meest bizarre seks ooit gehad””

  1. Leuk avontuur, wat ik alleen niet snap, maar dat zal aan mij liggen, dat er tegenwoordig snel een 3e iemand bij ghaald moet worden. Je kan toch zoveel met zijn 2en doen.
    Maar dat zal mijn oude zielen gedachte zijn. (36)

    Beantwoorden

Plaats een reactie