Slaapkamergeheimen: Birgit heeft een open relatie, “Ik besef dat ik veel seks heb en ook nog met meerdere mannen”

| ,

Wat is jouw gezinssamenstelling?

Ik ben Brigit, 34 jaar, laboratoriumassistent. Mijn man Harm is 36 jaar en werkt bij de brandweer. We hebben een kindje Wolf van 14 maanden. 

Hoe oud was je toen je voor het eerst seks had?

Ik was 15 jaar. Dit was met een jongen uit mijn klas die destijds mijn vriendje was. Ik was smoorverliefd. Het gebeurde na een schoolfeest en ik mocht eindelijk legaal bij hem blijven slapen. Ik weet nog goed dat ik één van de eersten was uit mijn vriendinnen clubje. Ze waren allemaal zo benieuwd hoe het was. “Hoe lang duurde het? Deed het pijn?”, vroegen mijn vriendinnen. Pijn deed het gelukkig niet, maar wat was het snel voorbij. Ik weet nog dat ik dacht: “Is dit het nou?”. 

Hoeveel bedpartners heb je gehad? 

26. Als ik dit aantal vergelijk met vriendinnen, zijn dit er best veel. Maar wat zegt het aantal? Ik heb twee keer een langere relatie van een paar jaar gehad voor Harm. Er zitten een aantal one night stands tussen. Iets waar ik geen spijt van heb. En ik heb gelukkig geen nare ervaringen op gedaan. Het gaat er denk ik alleen om of je zelf tevreden bent met het aantal bedpartners. Mijn vriend heeft over de 50 bedpartners gehad. 

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Op het huwelijksfeest van een vriendin van mij. Hij was daar te gast en ik ook. Hij was een collega van de bruidegom. We zaten bij het dinner naast elkaar aan tafel en raakten aan de praat. We hadden het zo ontzettend leuk, dat we telefoonnummers hebben uitgewisseld. De volgende dag kreeg ik een appje.

Hoe lang hebben jullie een relatie?

We hebben nu drie jaar relatie. We hebben in goed overleg gekozen voor een open relatie. Voor mij is dit de eerste keer en ik moet zeggen dat ik het best wel spannend vond. Mijn vriend heeft al vanaf zijn 21e open relaties. Dit verklaart ook zijn aantal bedpartners. 

Hoe was jullie eerste keer?

Dat was bij onze tweede date. Mijn vriend had mij uitgenodigd om bij hem te komen eten. Hij had lekker gekookt en de hele kamer romantisch gevuld met kaarsjes. De stemming zat er meteen goed in. 

Hoe vaak hebben jullie seks?

Een tot twee keer per week met elkaar. Op dit moment zie ik ook een andere man, eens per 2-3 weken. Hiermee heb ik een soort date waar tot nu toe altijd seks aan te pas komt. Mijn vriend ziet nu een andere vrouw ongeveer eenmaal per week. We hebben afgesproken dat we het altijd veilig doen en vertellen elkaar geen details. Seks met een ander vindt niet plaats in ons eigen huis. Wel laten we elkaar weten wanneer we met een ander afspreken. Tot nu toe werkt de open relatie op deze manier heel goed voor ons. 

Wat is jullie gekste plek?

Niet heel spannend, maar wel een gekke plek; op de wc tijdens een festival. De welbekende dixie. Het was een festival in juli en we hadden geluk met het mooie weer. Dit maakte deze sekservaring extra oververhit.

Welk standje doen jullie het meest? 

Ik zit het liefste boven op hem. Ik heb dan goed de controle èn we kunnen dan allebei goed bij mijn clitoris. Ik kan meer dan één keer klaarkomen. Zo fijn!

Kan je een seksblunder van jullie noemen?

Na een festival waren we beiden ontzettend dronken. We lagen in bed, dat niet breed was, en vielen er van af. We lagen op de grond, maar hadden de kracht niet om op te staan. We zijn gewoon zo gaan slapen op de grond. Met barstende hoofdpijn en een flinke blauwe plek werd ik wakker.

Gebruiken jullie seksspeeltjes?

Zeker! Voor de afwisseling gebruiken we vibrators en eitjes bij mij. Daarnaast hebben we een sekspel, met opdrachten. Dat maakt de seks net even anders. Er staat dan een opdracht op zoals ‘Doe een lapdance’ of ‘Smeer chocoladepasta op je favoriete plekjes en lik het er langzaam af’. Soms is het buiten je comfortzone, dat maakt het extra leuk. Dit spel doen we ook apart met onze andere bedpartners. Ik kan het iedereen aanraden.

Wat is je fantasie op het gebied van seks?

We hebben al een open relatie. Toch zou ik een keer seks willen met mijn bedpartner, naast mijn man met zijn bedpartner. Een soort kwartet. Ik vind mijn man mooi, en al helemaal tijdens seks. Hij is zo krachtig en stout. We vertellen elkaar niet wat we buiten onze relatie met die andere bedpartners doen, dan wordt ik jaloers, maar erbij zijn èn meedoen, zou ik echt fantastisch vinden.

Is jullie seksleven veranderd sinds er kinderen zijn? 

Absoluut. Het kan niet altijd, en daarom moeten we echt de momenten pakken die er zijn. We genieten er misschien daardoor wel extra van. We nemen uitgebreid de tijd voor elkaar. Onze andere bedpartners zijn fijn. Het is wel even afstemmen wie wanneer heen gaat.

Na hoeveel tijd had je weer seks na je bevalling en hoe was dat?

Even denken. Volgens mij na twee maanden. Ik kreeg ineens weer de behoefte. Het was weer even wennen, want in de laatste periode van mijn zwangerschap wilde ik absoluut geen seks. Na 4 maanden zochten we weer onze andere bedpartners op.

Ben je tevreden over je seksleven?

Zeker. Ik besef dat ik veel seks heb en ook nog met meerdere mannen. Hoeveel mensen kunnen dat nou zeggen? De andere bedpartners voegen echt een extra dimensie toe aan mijn seksleven. Met die mannen doe ik andere dingen dan met mijn man. We doen bijvoorbeeld rollenspellen en binden elkaar vast. Hier is mijn man niet zo van. Heerlijk dat ik toch kan doen waar ik behoefte aan heb.

Plaats een reactie