Slaapkamergeheimen: Lara geeft een geniaal antwoord op de vraag “Wat is jullie gekste seksplek?”

| ,

Wat is jouw gezinssamenstelling?

Ik ben Sanne, 40 jaar. Ik werk als directiesecretaresse. Mijn man Thomas is 41 jaar. Hij is logistiek medewerker. Daarbij hebben we twee kinderen: Aiden (4 jaar) en Susie (2 jaar).

Hoe oud was je toen je voor het eerst seks had?

Ik was net 16 jaar oud. Ik was erg nieuwsgierig. Een ‘normale’ vriend van mij ook. We hadden beiden geen relatie, en spraken af om ‘het’ samen te gaan doen. Het was ontzettend spannend! Voor allebei. Hij zat te klungelen met dat condoom. Desondanks vond ik het een fijne ervaring. Ik ben natuurlijk niet klaargekomen, maar ik was ontzettend geil en vond het leuk. We hebben het die week erop nog een keer gedaan, en toen ging het een stuk beter. 

Hoeveel bedpartners heb je gehad? 

Ze zijn op één hand te tellen. Ik heb lange relaties gehad en was selectief. Ik denk dat ik net aan 5 bedpartners kom. Met mijn huidige man, Thomas, ben ik 20 jaar samen. Ik was 16 toen ik het voor het eerst deed. Dat betekent 3 partners in 4 jaar tijd, waarvan bijna allemaal een relatie was. Ik heb één keer een one night stand gehad, maar ik vond dat niks. Ongemakkelijk ook hoelang je samenblijft, wanneer je weggaat en wat je zegt. Met liefde erbij is alles intenser en geiler.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Op een verjaardagsfeest in onze studietijd. We gingen met z’n allen borrelen en stappen. Van het één kwam het ander.

Hoe lang hebben jullie een relatie?

Ongeveer 20 jaar. Het is eigenlijk bizar dat je dus 20 jaar seks hebt met één iemand. En dat verandert niet. We gaan zo weer 20 jaar door. De spanning is er natuurlijk wel af. Je kent elkaar door en door. De sleur zit er zo in. Maar ik doe het liever een week niet, dan dat we agendaseks inplannen. Bah, zo on-romantisch en on-geil. 

Hoe was jullie eerste keer?

Geweldig. Het was op vakantie. We waren ongeveer 20 jaar oud en hadden beide genoeg sekservaring. Hij gaf me veel aandacht. We probeerden van alles uit. Het voelde zo vertrouwd.

Hoe vaak hebben jullie seks?

Momenteel één keer per week of per twee weken. Dat is niet zoveel als we vroeger deden, in onze jonge jaren. Maar ik ben er tevreden mee. En hij ook. Ik denk ook dat dit het gemiddelde is in een lange relatie. Volstrekt normaal dus.

Wat is jullie gekste plek?

Hahaha, pfffoeh. In een meer tussen zwemmende mensen. Lekker stiekem. Ik zat op zijn schoot en moest mijn gezicht goed in de plooi houden. Het spannende, wond ons nog meer op. Ook handig dat je bijna gewichtloos bent.

Welk standje doen jullie het meest? 

In die 20 jaar hebben we werkelijk alle standjes wel eens geprobeerd. Ik ben misschien ouderwets, maar de missionaris vind ik echt fijn. We kijken elkaar dan diep aan en krul mijn benen om hem heen. Ik kan in dit standje goed meebewegen. Lepeltje lepeltje heeft een goede tweede plek.

Kan je een seksblunder van jullie noemen?

Ohhhhh god. Ik ben een keer ongesteld geworden tijdens seks. Er gutste zoveel vocht uit me, toen wist ik het zeker: dit is geen vaginale vocht, maar bloed. En dat lag in het hele bed. Ik schaamde me dood. Mijn toenmalige vriendje zei: “Laten we nu maar doorgaan er is toch al overal bloed”. Hahah. Hij had gelijk. Daarna zijn we heerlijk gaan douchen samen, en hebben we het nog een keertje over gedaan.

Gebruiken jullie seksspeeltjes?

Ja, wie niet?! We hebben vibrators en eitjes geprobeerd. Ook een keer met een blinddoek of vastgebonden. Maar meestal doen we het ‘normaal’.

Wat is je fantasie op het gebied van seks?

Ik zou wel een keertje een parenclub in willen gaan met Thomas. Zo spannend! Wellicht kunnen we daar ook nog spannende ervaringen opdoen samen.

Is jullie seksleven veranderd sinds er kinderen zijn? 

Zeker weten! We doen het nu een stuk minder vaak. Dat is een logisch gevolg van onze drukke en volle levens. We zijn er beiden tevreden mee. Pas als je ontevreden bent, is er een probleem, en moet je om de tafel zitten.

Na hoeveel tijd had je weer seks na je bevalling en hoe was dat?

Best snel. Ongeveer na drie weken. We hadden allebei hartstikke zin. Ik bloedde niet zo hevig na mijn bevallingen, het stopte snel.

Ben je tevreden over je seksleven?

Absoluut! Thomas weet precies welk plekje ik fijn vindt. Hij weet precies wat hij moet doen. En hij plaagt me na 20 jaar soms nog steeds. Onze seks is niet vaak, maar zeer intiem. Zo tevreden mee!

LARA

Plaats een reactie