Wenspapa’s Mike en Kay hebben eindelijk een draagmoeder gevonden

| , ,

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen

Mike en Kay schrijven een blogreeks. Lees hieronder hun eerdere delen.

Wenspapa’s Mike en Kay hebben na 2 jaar een nieuwe eiceldonor gevonden

Wenspapa’s Mike en Kay moeten helaas opnieuw opzoek naar een eiceldonor

Wenspapa’s Mike en Kay hebben een draagmoeder en eiceldonor gevonden

Deze twee jonge mannen hebben een enorme kinderwens

Onze draagmoeder wilde ons dringend spreken, wat had dat te betekenen?

Voor degenen die ons verhaal al een tijdje volgen is het bekend dat wij inmiddels een hoop positieve dingen, maar ook tegenslagen hebben moeten verwerken. Lees HIER onze eerdere blogs. We gingen voortvarend van start, maar moest ook weer gas terugnemen toen zowel onze beoogd eiceldonor als de destijds beoogd draagmoeder uit ons traject stapten. Ondanks dat dit ontzettend jammer was nemen we dit nog steeds niemand kwalijk. 

Het was even slikken, maar na een aantal dagen gingen we weer vol goede moed van start met een nieuwe zoektocht

We raakten met verschillende dames in gesprek die eventueel open stonden voor draagmoederschap, maar de juiste match bleef nog uit. Steeds om verschillende redenen. Tot we in maart online in contact kwamen met een lieve vrouw die ons verhaal al een beetje kende vanwege onze blogs en social media. Ze liet weten dat ze wel kennis wilde maken. Samen met haar partner en kinderen spraken we af en ondanks dat het een hele spannende middag was, voelde het van beide kanten goed aan. Er kwam snel een nieuwe afspraak in de agenda’s. Dit ging een tijdje zo door en inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder. De basis van het contact was voor ons vooral vertrouwen. Het voelde goed dat ze ons verhaal al kende. De rust en het vertrouwen dat ze uitstraalde gaf ons heel veel hoop. Op een gegeven moment was het duidelijk, we wilden dit avontuur samen aangaan! Wat is en blijft dit toch bijzonder.

Juridisch geregel

Op dit moment zijn we mooie en serieuze stappen met elkaar aan het zetten. We zijn bijvoorbeeld in gesprek met een advocaat die voor ons een overeenkomst opstelt met afspraken rondom het draagmoederschap, waar we ons allemaal aan willen houden. Niet omdat we elkaar niet vertrouwen, maar omdat we willen dat, mocht er een kindje ter wereld komen, overal over nagedacht is. Van (de weg naar) conceptie, tot het leven na de geboorte. Het feit dat je hier met elkaar mee bezig bent, is al een onwijs mooi proces an sich. 

Daarnaast zijn we ook in gesprek met een counselor

Dit doen we vooral om wat handvatten te krijgen tijdens het proces. Het is niet dat een counselor ons zal keuren of iets dergelijks, maar het is meer dat we geholpen kunnen worden met bepaalde vragen of gevoelens die tijdens het proces naar boven komen. 

En daarna kunnen we van start over een paar weken

Het idee is dat we in het nieuwe jaar echt willen proberen zwanger te raken. Dit proberen we zonder het ziekenhuis, dus door middel van zelfinseminatie, thuis. Om goed voorbereid en fit van start te gaan, zijn we aan onze kant en ook aan de kant van de draagmoeder begonnen met de inname van extra vitamines en letten we op het gebruik van alcohol en gezonde voeding. We willen natuurlijk alles op alles zetten voor een voorspoedig proces. Uiteraard biedt een gezonde leefstijl geen garanties, maar het kan ook geen kwaad en negatieve invloed heeft het sowieso niet. 

We vinden het onwijs spannend dat we deze stappen aan het ondernemen zijn en kunnen nergens anders aan denken

We fantaseren meer dan ooit over een gezinnetje en wie weet gaat dat ook echt wel gebeuren?! Daar gaan we in ieder geval wel vanuit, want die positieve gedachtes geven ons ontzettend veel hoop en vertrouwen. We gaan ervoor!

Lees HIER verder.

MIKE EN KAY

Insta: hetpapaproject

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen

1 gedachte over “Wenspapa’s Mike en Kay hebben eindelijk een draagmoeder gevonden”

  1. Ik ken jullie niet persoonlijk, maar na het lezen van jullie verhaal gun ik het jullie zo ontzettend. Ik ga heel hard duimen voor een goede uitkomst, namelijk jullie lang verwachte gezinnetje! Nog heel veel succes, maar vooral ook veel plezier en geluk gewenst.

    Beantwoorden

Plaats een reactie