Dit is het origineelste gezinsuitje in de kerstvakantie

| ,

De vakantieperiode is een tijd van samenzijn, vreugde en magie, en wat is er beter dan die magie te ervaren op het ijs? Holiday on Ice is een betoverend spektakel dat families over de hele wereld bij elkaar brengt voor een onvergetelijke ijservaring. Of je nu een doorgewinterde schaatser bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige familie-uitje, Holiday on Ice biedt voor iedereen iets speciaals.

Holiday on Ice bestaat 80 jaar

Holiday on Ice is een internationale ijsrevue die al sinds 1943 families vermaakt met prachtige ijsdansen en adembenemende choreografieën. De show heeft door de jaren heen talloze transformaties ondergaan en is uitgegroeid tot een meeslepende ervaring die de grenzen van ijskunst blijft verleggen. Elk jaar brengt Holiday on Ice een nieuw thema en een nieuwe cast van getalenteerde schaatsers en artiesten samen om het publiek te betoveren. Dit jaar is het thema “A new day”. De ijsshow biedt een unieke gelegenheid voor gezinnen om samen een geweldige tijd te beleven en herinneringen te maken.

A new day

Aurora ontmoet jonge Adam op aarde. Hij laat haar kennismaken met de kleurrijke diverse wereld. Mysterieuze krachten proberen echter Aurora terug te trekken naar haar eigen planeet. Een spannende achtervolging volgt.

4 tips voor een geslaagd bezoek met je gezin

Reserveer op tijd

Tickets voor Holiday on Ice kunnen snel uitverkocht raken, vooral voor de populaire shows en data. Zorg ervoor dat je je tickets ruim van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Kleed je warm aan

Hoewel de ijsbaan overdekt is, kan het binnen behoorlijk koud zijn. Zorg ervoor dat je jezelf en je gezin warm aankleedt, inclusief handschoenen en mutsen om de koude temperaturen te trotseren.

Maak er een speciale avond van

Maak van je bezoek aan Holiday on Ice een speciale gelegenheid voor je gezin. Ga vooraf uit eten of trakteer jezelf op wat lekkers tijdens de show. Dit maakt de avond nog gedenkwaardiger.

Maak foto’s en deel de ervaring

Vergeet niet om foto’s te maken om deze speciale ervaring vast te leggen. De prachtige kostuums en acrobatiek zijn de moeite waard om te documenteren. Deel je foto’s op sociale media en moedig je kinderen aan om hun favoriete momenten te delen.

Holiday on Ice is niet alleen een schitterend ijsspektakel, maar ook een gelegenheid om quality time door te brengen met je gezin. De betoverende sfeer en adembenemende optredens zullen jong en oud fascineren. Met deze tips in gedachten, ben je helemaal klaar om een onvergetelijke gezinsvakantie op het ijs te beleven bij Holiday on Ice. Geniet van de show en de magie van het ijs!

Plaats een reactie