De 5 populairste tattoo’s onder moeders

|

Hoewel smaken en voorkeuren kunnen verschillen, zijn er enkele populaire moeder-tatoeages die vaak voorkomen vanwege hun symbolische betekenis en esthetiek. Hier zijn vijf veelvoorkomende en geliefde moeder-tatoeages:

1. Hart met het woord “Mama”

Een eenvoudig hartontwerp met de woorden “Mama” of een synoniem erin gegraveerd is een tijdloze keuze. Het vertegenwoordigt de liefde en waardering voor het moederschap.

2. Kindereninitialen

Sommige moeders kiezen ervoor om de initialen van hun kinderen in een artistiek ontwerp te laten tatoeëren. Dit is een persoonlijke en betekenisvolle manier om de band met hun kinderen te symboliseren.

3. Geboortedata

De geboortedata van de kinderen benadrukken de liefde voor het kind vanaf de start.

4. Moeder-kind symbolen

Sommige tatoeages bevatten specifieke symbolen die de relatie tussen moeder en kind vertegenwoordigen. Dit kunnen bijvoorbeeld silhouetten zijn van een moeder die haar kind vasthoudt.

5. “Mama” of kindernamen (met of zonder infinity-teken)

Het infinity-teken, dat lijkt op een liggende 8, wordt vaak gebruikt om oneindige liefde aan te duiden. Gecombineerd met de tekst “Moeder” of de namen van de kinderen, wordt het een krachtig symbool van eeuwige liefde en verbondenheid.

Onthoud dat een tatoeage een zeer persoonlijke keuze is en het belangrijk is om iets te kiezen dat betekenisvol is voor jou. Overleg met een professionele tatoeëerder om een ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw visie en stijl.

Plaats een reactie