Binnenkijken bij Marlies: “Wij hebben een container in de tuin als garage”

| ,

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen.

Hoe is jullie gezinssamenstelling?

Barry (45), Marlies  (41) en vier jongens van bijna 15, 12, 6 en 2 jaar oud. Ze heten Moos, Dox, Dorus en Ozzie in dezelfde volgorde.  Samen runnen we al 16 jaar een kleinschalig kinderdagverblijf twee straten verder dan ons eigen huis.

Vertel wat meer over jullie huis

We wonen in Oisterwijk, een 2-onder-1-kap woning uit de jaren 70. We zijn twee jaar geleden hierheen verhuisd in verband met mijn zwangerschap van ons vierde kindje. Het is een hele fijne plek in Brabant, dichtbij steden als Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Een hele bosrijke groene omgeving, maar ook een bruisend centrum met veel voorzieningen.

Wat maakt dat jullie op dit huis vielen?

De tuin is echt fijn. Het is groen en groot, zodat onze vier jongens zich kunnen uitleven. We hebben een echte leefkeuken en een zolder met twee grote slaapkamers voor de pubers. 

Wat hebben jullie verbouwd aan dit huis?

Het huis was al behoorlijk af. We misten alleen een garage. We hebben toen gekozen voor een container in de tuin als garage. Dat kostte 12.000 euro. Verder was het vooral schilderwerk wat het huis nodig had.

Hoe zou je je interieurstijl omschrijven?

Veel in dit huis was grijs en dat is nu juist de kleur waar ik een hekel aan heb. Ik hou van warme kleuren en mooie printjes en behangetjes. Ik ben nog niet helemaal tevreden over alle kleuren. Er is nog werk aan de winkel. 

Vertel eens iets over je huisindeling

Beneden is een grote lichte leefkeuken en de woonkamer bestaat uit twee gedeeltes. In één stuk staat onze bar met koffiemachine en een werkplek. Verder hebben we vijf slaapkamers waarvan twee op de zolder. En één klein tussenkamertje. De tuin is erg fijn en groen, met een speelgedeelte. Maar we hebben ook een sauna en hottub. De tuin en keuken zijn onze favoriete plekken. Daar drinken we een koffietje, terwijl de kinderen spelen.

Wat zijn echte pronkstukken in huis?

Mijn man is erg handig en maakte onlangs een overkapping in de tuin.

Wat is je grootste miskoop?

De sauna is geen miskoop, maar we maken er minder gebruik van dan gepland.

Is het huis af of zijn er nog ideeën die uitgewerkt moeten worden?

Nog genoeg ideeën, vooral qua kleuren en inrichting. Ook zou ik graag een overkapping aan het huis willen. Dit zijn allemaal geen grote verbouwingen.

Waar shop jij voor je huis?

Echt overal. Veel via marktplaats. Whoon Oisterwijk is ook een leuke winkel in de buurt. 

MARLIES

1 gedachte over “Binnenkijken bij Marlies: “Wij hebben een container in de tuin als garage””

  1. Een geweldig kind vriendelijk huis en tuin . de gezelligheid komt je tegemoed als je de deur opend . . Wij voelen ons zen met een bakkie ,in dit mooie plekje . Good job Lies en Barry .

    Beantwoorden

Plaats een reactie