We werden doorgestuurd naar de spoed, daar kregen we bizar nieuws

| ,

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram en HIER om ons op Facebook te volgen

Abonneer je op deze reeks via de roze button onderaan deze blog, dan krijg je een berichtje zodra er een nieuw deel wordt geplaatst!

Ons zoontje was onrustig

In de nacht van 5 op 6 maart begon onze narigheid. Onze zoontje sliep ineens slecht, al had hij dit wel vaker. Je maakt je natuurlijk niet direct grote zorgen. Maar de nachten erna bleef hij er onrustig. Hij had koorts, at en dronk veel minder en er zat veel minder leven in hem. Ook was het me opgevallen dat hij een gele kleur op zijn huid had. Maar niemand bevestigde dit. Ik bleef met een ongemakkelijk gevoel zitten en was er niet gerust op. 

De huisarts bevestigde zijn afwijkende huidskleur

Op 13 maart heb ik de stap gezet richting de huisarts, hij kon ‘gelukkig’ bevestigen dat ons zoontje een gele huidskleur had. Voor de rest kon hij niets betekenen voor ons en stuurde ons door naar de kinderarts. Deze is gevestigd achter de praktijk van onze dokter dus wij gingen snel langs om een afspraak te maken. 

We werden doorgestuurd naar de spoed

De dag daarna mochten we al langs komen. Na veel aandringen heeft de dokter bloed afgenomen en van alles laten onderzoeken. Rond 17.00 uur kregen we telefoon dat zijn bloed niet goed was. Het wees in de richting van bloedarmoede maar de kinderarts wilde weten vanwaar dit kwam en stuurde ons 14 maart door naar de spoed. Mijn man ging met ons zoontje naar de spoed, ik bleef thuis bij onze twee andere kinderen. 

Ons kind bleek ernstig ziek

Om 20.00 uur kreeg ik eindelijk telefoon. Mijn man belde me, erg overstuur. Dat gaat door merg en been dat kan ik je wel vertellen. Hij kon het niet over zijn lippen krijgen. Ons kind heeft bloedkanker oftewel leukemie, acute lymfatische leukemie. Je wereld stort in. Ik kon niets zeggen, ik kon zelfs niet huilen. Ik heb mijn moeder gebeld en ben beginnen met schreeuwen en letterlijk in elkaar gezakt.

WORDT VERVOLGD

TESSA

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram en HIER om ons op Facebook te volgen

Abonneer je op deze reeks via de roze button onderaan deze blog, dan krijg je een berichtje zodra er een nieuw deel wordt geplaatst!

Plaats een reactie