Een nachtje weg met het gezin? Boek een Bilderberg hotel

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Afgelopen maand genoten we bij hotel Bilderberg. We zaten in familiehotel Bovenste Molen in Venlo. We hadden een speciaal Hygge arrangement. Dit betekent een weekend vol winterse ontspanning! Je kan bij 11 hotels terecht voor dit arrangement.

Accommodatiefeiten

Type accommodatie: hotelkamer

Aantal personen: 2 personen

Regio: Limburg

Prijsklasse in het weekend: high end (vanaf 65,- EUR per bed per nacht)

Budget = 25 – 39

Normal = 40 – 54

High = 55 – 64

High End = > 65

Het hotel De Bovenste Molen

Het winterhotel bevindt zich midden in het Limburgse bos. Je kan een mooie wandeling of fietstocht door het prachtige landschap maken. Hotel De Bovenste Molen zit aan de rand van Venlo, dus er is ook genoeg te doen. Lekker uit eten of shoppen met het hele gezin.

Het hotel heeft een heerlijk restaurant waar je hoed kunt dineren of borrelen. Ook kan je helemaal tot rust komen in de Spa (stoombad en sauna) en het zwembad. Bij het Hygge arrangement krijg je een Rituals verwenpakket bij aankomst. Ook geven ze je een winterse wandelroute mee om de omgeving te ontdekken. De marhsmellows liggen voor je klaar, zodat je die buiten op het vuur warm kunt maken. Hygge betekent dat je het lekker knus maakt, onder winterse omstandigheden. Geniet van de warmte, geborgenheid en ontspanning.

De invulling van ons weekend

VRIJDAG

Bij aankomst verfristen we ons even onder de douche, met de Rituals producten. Er lagen ook chocolaatjes en fruit klaar. Daar hebben we even wat van gegeten. Echt een feestje! We speelden twee potjes Uno. Hierna liepen we naar het restaurant. Onze reservering stond op 18.00 uur. We namen plaats aan het 3-gangen diner. Vooraf hadden we heerlijke carpaccio. De ober raspte verse kaas boven onze borden. De kinderen aten vis, kipnuggets en frites. Het hoofdgerecht, de entrecote was mals. We hadden er ook Loaded Chicken Fries bij. Zo lekker! Voor het dessert namen de kinderen een bolletje ijs. Ik nam een overheerlijke kaasplank met vijgennotenbrood. De kinderen hadden nog een gaatje overgehouden voor de marshmallows. We prikten ze op het stokje, deden onze jassen aan en liepen naar het vuur. Lekker warm. De kinderen genoten!

Omdat het weekend was, mochten de kinderen wat later opblijven. We trokken dus onze badpakken aan en liepen naar het zwembad. De volwassenen installeerden zich met blaadjes en wijn op de ligbanken, terwijl de kinderen spetterden, sprongen en visjes op doken. Tegen 22.00 zaten we in onze pyjama’s in bed, met een gezichtsmaker op. Hierna volgde er een skincareroutine. De meiden smeerden, druppelden en masseerden. Om 22.30 was het ècht bedtijd.

ZATERDAG

Er stond een enorm uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Er lagen allerlei soorten brood, croissants, pistoletjes, zoete broodjes, taart, koekjes en cake. Er waren ook allerlei soorten fruit gesneden. Eitjes, kazen, komkommers, tomaten. Verschillende soorten yoghurt en allerlei muesli- en crueslivarianten. De kinderen konden lastig kiezen, en hebben veel geproefd! Ik nam een dubbele verse kop koffie en een groot glas sinasappelsap. De kinderen dronken ook sap en thee.

Na het ontbijt doken we weer het zwembad in. Dit keer met z’n allen. We deden allerlei waterspelletjes en trucjes onder en in het water. We hebben zo gelachen! Helemaal opgeladen en vol verhalen reden we terug naar huis, naar de zusjes. Als jij een korte break kan gebruiken, adviseren wij de familiehotels van Bilderberg!

Plaats een reactie