Ineens had mijn man de toegangscode van zijn telefoon veranderd

| ,

Wil je niets missen, klik HIER en volg Kids en Kurken op Instagram

Ik kijk al jaren in de telefoon van mijn man

Niet omdat ik hem niet vertrouw, maar omdat ik het leuk vind om te lezen wat hij allemaal met vrienden doet en zegt. Ik moet vaak lachen om de hilarische foto’s of posts die ze delen. Mannenhumor. Ik doe dat vaak als hij naar de wc is. Volgens mij weet hij niet dat ik dit doe. Vandaag was echter alles anders. Mijn leven veranderde binnen één minuut.

Ik zat op de bank en greep de telefoon van mijn vriend

Ik tikte 123456R in. Waar normaal het scherm van de lock gaat, gaf de telefoon aan dat het de verkeerde code was. Ik herhaalde de code nogmaals. Ik wist zeker dat dat de code was. Weer niet goed. Een derde keer moest ik niet doen, dan ging er een blokkade op voor 1 minuut. Ik kreeg het warm en liep rood. “Wat is er in hemelsnaam aan de hand?”, dacht ik in paniek. Ik voelde dat er iets niet klopte. “Waarom zou je in hemelsnaam de code van je telefoon veranderen? Dan heb je iets te verbergen”, concludeerde ik. Ik voelde me misselijk worden. Roman kwam terug uit de wc en glimlachte naar mij. Zijn telefoon lag op de bank. Hij deed het in zijn broekzak en nam plaats naast me.

Wat moest ik zeggen?

Roman vroeg of we uit eten zouden gaan. Ik knikte instemmend. “Moet ik naar zijn code vragen?”, vroeg ik me af. Ik staarde eventjes voor me uit. Ik wist voor het eerst in mijn leven niet wat ik moest doen. Ik besloot het even te parkeren. Roman reserveerde bij de Italiaan. En ik besloot het dan ter sprake te brengen. Roman belde de oppas voor onze dochter Rianne (2 jaar oud). De hele dag hield Roman zijn telefoon bij zich. Dit deed hij anders nooit. Dat ding lag voorheen overal te slingeren. Ik wilde er zo graag nog eens op kijken. Ik wilde een andere logische code proberen. Ik wilde perse een kijkje in zijn telefoon. Hij had een geheim. Ik wist het zeker.

We zaten bij het raam in het restaurant

Roman en ik bestelden pasta carbonara en een fles goede rode wijn. Ik viel gelijk met de deur in huis. “Roman, waarom is de code van je telefoon veranderd?!”, schreeuwde ik bijna. Nu was het Romans beurt om te verkleuren. “Aih, er is dus echt iets ergs aan de hand”, dacht ik. En dat bleek. Hij biechtte op dat hij een affaire had met een collega. De bus ramde me volledig. frontaal. Boem. Zo. Daar lag het op tafel. Het was dus echt zo. Roman ging vreemd. Hij probeerde niet eens een smoes te verzinnen of zich eruit te liegen. Ik snikte. Roman keek me aan en wilde mijn hand pakken. Ik trok weg. Gooide mijn servet op tafel en liep het restaurant uit naar huis.

Ik weet het even helemaal niet meer

Wil ik weten hoe lang het gaande is? Wil ik alles weten? Wil ik hem vergeven? Gaan we scheiden? Hoe moet het met Rianne? Er zijn zoveel vragen. En eigenlijk wil ik helemaal niets. Ik wil dat het is zoals vroeger. Voor die vreselijke dag. Voor dat vreselijke moment. Mijn hele leven is veranderd, zonder dat ik dat wilde. Ik weet niet wat ik moet doen. Maar er moet binnenkort iets gebeuren. Dat snap ik ook wel. Ik ben doodsbang. Mijn toekomst staat op het spel. Mijn leven ligt in duigen. Kies ik de makkelijke weg? Ga ik op mijn gevoel af? Ik ben zo hopeloos. En in volledige tweestrijd.

61 gedachten over “Ineens had mijn man de toegangscode van zijn telefoon veranderd”

 1. Ten eerste, wat je waarschijnlijk ook wel weet, is het niet netjes om in de telefoon van je partner te snuffelen. Dit is gewoon privé, ook binnen een relatie. Ten tweede, nu weet je, ook door zijn eerlijkheid dat hij een relatie met iemand anders heeft. Ga in gesprek met je partner, wat wil hij wat verwacht hij en wat ook belangrijk is, wat wil jij en wat verwacht jij? Jullie hebben samen een kind. Hoe zien jullie de toekomst? Praat er samen over. En komen jullie er niet uit of jullie willen beiden iets anders dan is er maar één oplossing. sterkte!

  Beantwoorden
  • Dus degene die ”snuffelt” is niet netjes, en degene die vreemdgaat maar het ”eerlijk” zegt wordt geprezen om zijn eerlijkheid? Echt de omgedraaide wereld dit.

   Beantwoorden
   • Als je gaat snuffelen, is het vertrouwen weg. Dat deugt niet. Vreemdgaan ook niet, als je tenminste afgesproken hebt dat niet te doen. Vroeg of laat kom je er toch achter maar zo lang je niks weet, hoor je elkaar te vertrouwen.

    Beantwoorden
   • dus dat! als hij echt zo ‘eerlijk’ was ging hij ten eerste al niet Vreemd, en had hij het in ieder geval uit zichzelf opgebiecht en niet na confrontatie

    Beantwoorden
   • Beide zijn zeer zeker fout, maar de relatie zit al niet goed als zij al jaren in zijn telefoon kijkt. Ze kan er de wending aan geven die ze wil, maar het is gewoon controleren dus heeft ze geen vertrouwen. Want als het echt om de humor zou gaan, hadden ze dat samen kunnen delen. Dat doe ik ook met mijn vrouw.

    De man is gewoon een enorme eikel dat hij vreemd gegaan is. Grootste vertrouwensbreuk die er is, zonder twijfel!! Vertrouwen werkt alleen twee kanten op en zo te lezen was dat er al jaren niet meer. Dus beide zijn hier gewoon hartstikke fout.

    Beantwoorden
    • Tja, je kunt moord en brand roepen en weg willen maar dat is niet stap een. Stap een is vragen wat hij mist in de relatie. Is ee niets niet zoals hij dat graag ziet? Is het zucht naar iets nieuws? Hoe ver gaat deze relatie?
     Hoe lang duurt het al? Wat als jullie het naar beide kanten open gooien? Zijn reactie op zo’n vraag kan veelzeggend zijn. Als hij dat niet wil dan wil hij jou niet kwijt. Dan ligt de bal weer op jouw helft.

     Neem de tijd met zijn tweeën. Ontdek wat ee nog is, wat is veranderd, wat willen jullt? Zekerheid en toekomst of avontuur (buite de deur? Allebei kan nu niet meer.
     Veel vrouweyvergeven hun man maar blijven (terecht) altijd wantrouwend.
     Dat is geen goede situatie, voor beiden niet.
     Niemand heeft hier ‘de schild’. Het is een banale situatie, die zo veel voirkomt en waarvan je dacgt dat t jou niet zou gebeuren. Wel dus. Monogamie is vooor veel mensen een te geote opgave. En voor veel anderen onmisbaar. Kom daar eerst maar uit. Jaloezie maakt veel kapot, maar kun je t controleren?

     Beantwoorden
   • zeg dat wel.ook ik had er mee te maken. vrouwen voelen intuïtief vaak de dingen goed aan. Als er teveel onrust is ga je toch zoeken.Vooral als je partner tegenstrijdige signalen afgeeft.Als ze niet had gekeken was het stiekeme langer doorgegaan. Gezien het etentje. Een goed makertje om de ander tevreden te stellen.knap van haar dat ze dat durfde te vragen en toen kwam de waarheid aan het licht.trots op haar dat ze dat durfde ondanks haar angsten

    Beantwoorden
  • niet netjes ?als ze niet gekeken had had ze nog niet geweten .en wie weet wie er nog meer is ze zou een geslacht ziekte kunnen oplopen.een code die de partner niet weet is vaak geheimen voor de partner en vaak is het niet veel goed?

   Beantwoorden
   • Hij en ik liepen een soa op. Hij moest toen wel zeggen dat hij met een andere vrouw had geslapen. Ik was er stuk van maar vergaf het hem. Ik beschouwde het als een éénmalige domme actie. Een jaar later maakte hij het uit omdat ik hem irriteerde. Ook toen gingen we weer verder maar paar jaar later maakte hij het weer uit omdat ik van alles fout deed, volgens hem. We pasten niet bij elkaar. Ik zie hem soms nog maar het wordt nooit meer zoals de eerste goede jaren.

    Beantwoorden
   • In een huwelijk waarin ik alles moet delen omdat er geen privé is, wil ik niet zitten. Ik bepaal zelf wat ik wel en niet deel. Mijn pincode en bankrekening zijn bijvoorbeeld privé.

    Beantwoorden
   • Dan wil ik nooit meer trouwen of een relatie. Je moet elkaar vertrouwen dus niet in elkaars telefoon snuffelen of iemand laten hacken. Jaloezie is funest voor een relatie. Vreemdgaan ook dus maak goede afspraken wat je van elkaar verwacht.

    Beantwoorden
   • juist, precies goed . als je een goede relatie heb kan je alles van elkaar zien. ik heb niets te verbergen en ze mogen op mijn mobiel kijken zoveel ze willen..
    juist het delen maakt je relatie speciaal , waarom iets verbergen voor je partner als dat de persoon is die je het meest moet vertrouwen. en ga weg bij die man, je weet wat ze zeggen, eens een vreemdganger???

    Beantwoorden
  • binnen de relatie bestaat er geen prive dingen of geheimen tussen een man en vrouw,als het toch het geval is dan is dat een FOUTBOL.

   Beantwoorden
   • In een relatie bepaal je allebei wat je deelt met elkaar. Ik had naast de relatie ook vriendschappen met zowel vrouwen als mannen. Dat is een kwestie van elkaar vertrouwen. Ik lees hier vaak dat mensen hun partners hacken. Dat deugt niet, vind ik, net als vreemdgaan.

    Beantwoorden
  • Stiekem in de telefoon van je partner zitten en het ook nog goed praten vind ik zo kinderachtig.
   Zeg gewoon dat je hem niet vertrouwde en ja hij bleek dan ook niet te vertrouwen maar als je je zo gedraagd jaag je iedere man weg. Omdat je blijkbaar onzeker bent.
   Ik zou hem wel dumpen want hij wist blijkbaar wel dat je in zijn tel. zat te kijken en dat is verraad dat kun je nooit meer herstellen.
   Neem je tijd om eroverheen te komen en ik raad je aan om de volgende keer nooit meer stiekem in de tel. van je partner te kijken ,ben open en eerlijk tegen elkaar en spreek af dat ieder in de telefoon vande ander mag kijken..
   Ikzelf heb nooit de behoefte gehad een relatie is gebaseerd op vertrouwen.
   Succes verder en je kindje is nog jong die weet dadelijk niet beter mocht je gaan scheiden.

   Beantwoorden
 2. Vreemd gaan laat je jezelf maar één keer gebeuren. Als iemand vreemd gaat, dan vindt die persoon het op een of andere manier leuk en spannend om te doen en dan is de kans groot dat deze persoon het weer gaat doen, vooral als je het deze persoon vergeeft. De persoon in kwestie komt er mee weg… dus waarom zou die het niet nog een keer doen? Enige oplossing is jezelf beschermen door weg te gaan bij deze persoon en steun van familie en vrienden te vragen in deze moeilijke tijd en je leven herpakken.

  Beantwoorden
  • Het is me 1x overkomen. Hij vertelde dat hij 1x betaalde sex had gehad. Dat moest hij wel zeggen want hij had een SOA opgelopen. Wekenlang huilde hij tranen met tuiten. Had zo’n spijt, het zou nooit meer gebeuren. Ik vergaf het hem want de liefde was groot. Maar er ging wel een duiveltje op mijn schouder zitten. Het vertrouwen was geschaad maar heb nooit in zijn mobiel gekeken. Na jaren maakte hij het uit. Zou best wel weer een relatie willen maar durf niet meer en zie dat gedoe met datingsites niet zitten.

   Beantwoorden
 3. Binnen een relatie hoor je altijd open en eerlijk te zijn. Mijn vrouw kent de codes van al mijn apparatuur en omgekeerd. Dat je al stiekem moet kijken vertelt mij al dat er iets mis is in de relatie.

  Mijn vrouw weet alles van en over mij en vice versa. Mijn verleden, mijn relaties enzovoort. Communicatie is het toverwoord en als dat niet kan met een open vizier is er in mijn ogen iets goed mis.

  Beantwoorden
   • Ik vind het maar raar dat je alles m.b.t. je bankrekening geheim houdt voor je partner. Eigenlijk te belachelijk voor woorden! In een volwaardige relatie heb je geen geheimen voor elkaar.

    Beantwoorden
 4. een zoontje van 8 maanden toen.
  Een onderbuik gevoel liegt niet.
  hier ooit opgebiegt, relatie verder gegaan, affaire ook. 1.5 jaar heeft het in totaal geduurd. Er achtergekomen omdat onderbuik gevoel zei dat ik in de telefoon moest kijken toen hij stomdronken thuis kwam.
  1 week afstand genomen, hij wilde niets met haar. Na 1 week gepraat over hoe of wat met&na de scheiding en uiteindelijk de keuze gemaakt om verder te gaan met voorwaarden.
  telefoonlocatie op mij telefoon, foto’s bij weggaan, relatietherapie en open communicatie.
  Nu nog steeds samen zoontje ondertussen 4 en een prachtige dochter erbij van 15 maanden.
  Ons heeft het alleen maar sterker gemaakt en vertrouwen is voor 99% terug.

  Beantwoorden
  • Veel sterkte en wijsheid in de keuzes die je moet maken. Ik hoop dat je fijne mensen om je heen hebt die er voor jullie kunnen zijn en eventueel mee kunnen denken.

   Beantwoorden
  • en dit is de enige positieve reactie. hier soortgelijke situatie meegemaakt, hem ermee geconfronteerd het pijnpunt aangepakt er samen aan gewerkt en nu 2 kids verder… en nee wij hadden nog geen kinderen maar de relatie de we eerder hadden was niet goed genoeg. we hebben er van geleerd en blijven er van leren.. dus woede en ongeloof mag, zeker.. maar alles heeft 2 zijdes 2 kanten en als volwassenen eraan werken zal jullie sterker maken, met of zonder elkaar in de relatie of misschien toch zonder maar als ouders van het kind. daarnaast keek je altijd stiekem in zijn telefoon, als hij op de wc zat en dat is een teken van je eigen onzekerheid, weet ik uit ervaring. dus ook eerlijk zijn tegen jezelf en niet wegrennen

   Beantwoorden
  • vrouwen weten intuïtief de dingen.Dat is een wegwijzer wat klopt .als de onrust niet weg gaat mag jij als partner heus op onderzoek gaan. je gaat uiteindelijk jou intuitie onderzoeken of het klopt!

   Beantwoorden
 5. Allereerst vind ik het nogal “goed praten” dat je stiekem in de telefoon van je partner zat terwijl hij naar ze wc ging elke keer.
  Zeg dan gewoon eerlijk hoe het zit; ik voelde me onzeker en checkte af en toe zijn telefoon.
  Own It girl! Ik heb het zelf 2 keer in 6 jaar gedaan, heb mijn vriend er ook wel eens op betrapt dat hij in mijn telefoon zat. Maar ik ga er niet om liegen. Vind het ook niet erg als hij het doet, want ik heb niks te verbergen.

  En ja.. dan is het balen dat hij vreemd gaat.. kut! Voor mij zou het exit zijn. Ik zou niet iemand hoeven die mij zo verraad. Die kun je nooit meer vertrouwen. Eens een vreemdganger.. dan doet hij het vaker. En zo niet, dan is toch het vertrouwen helemaal weg.

  Beantwoorden
 6. Praat met hem! Vraag hem naar de reden waarom hij een affaire heeft. Misschien is het wel omdat jij hem veel minder aandacht hebt gegeven dan dat hij verdient. Op wat voor manier dan ook. probeer eerst een te achterhalen waarom. Als het is omdat jij iets niet kan of hebt gedaan kun je bij jezelf te rade gaan of dat een argument is waar je een kunt werken. Een kind zet je wereld op je kop. Je moet tijd voor elkaar BLIJVEN maken. Vecht voor elkaar, dan komt alles goed!

  Beantwoorden
 7. Mijn ex zat altijd in mijn foon, ik nooit in die van hem, hij had vingerherkenning, kon er dus ook niet in. Altijd had hij de foon bij zich of lag op de kop…geluid uit. Een onderbuikgevoel werd bevestigd toen wij vorig jaar 3 weken amper contact hadden (woonden niet samen). Op zijn klusadres had hij een week lang vrij spel met een vrouw waarvan de man de hele week van huis was, vrachtwagenchauffeur. Het zou 1 x gebeurt zijn bij haar thuis totdat ik bij hem thuis ook nog een condoom aantrof. Geprobeerd het een plek te geven maar een leugenaar blijft een leugenaar. Dus denk goed na🙏

  Beantwoorden
 8. Alsof de wereld onder je voeten weg zakt, alsof je in een nachtmerrie bent beland. Alles dat je voor lief nam, blijkt in een mum van tijd verandert.
  Hier een man die stiekem af sprak met andere vrouwen, na een paar jaar ben ik erachter gekomen. Hij zou naar de psycholoog gaan, dat wilde hij, want hij wilde het systeem waar hij uit kwam doorbreken. En hij wilde zijn jonge gezin niet kwijt.
  Twee jaar later; hij gooit de handdoek in de ring en wil scheiden. En ik ben klaar met vechten. Om hem rouw ik niet, wel om het gezin waar ik van gedroomd had. En voor mijn peuter, die hier de dupe van is.
  Probeer het uit te praten. Als jullie willen kan een relatietherapeut jullie helpen om te kijken naar wat jullie wel hebben, ipv wat jullie niet hebben.
  En als dat niet gaat, of als de wil er niet is, stop er dan mee. Voor jou, voor je gezin.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

  Beantwoorden
 9. Vreemdgaan is respectloos. Doe jezelf het niet aan dat je bij m blijft en altijd op je hoede bent of het niet nog een keer gebeurt. Sla je vleugels uit en gun jezelf een kans op nieuw geluk.

  Beantwoorden
 10. het kan toch zijn dat je huwelijk (huidige relatie) belangrijker is – praat erover – een mens is maar een mens, zelfs een man. Het is niet onmogelijk dat samen blijven op den duur voor allen beter is

  Beantwoorden
 11. Als je denkt dat je samen nog een toekomst hebt is mijn advies om er wel heel erg goed over te praten en hem niet weg te laten komen met vergeten en vergeven of de kwestie dood zwijgen. Ik las eens een tip van een relatietherapeut: eerst een lang, goed gesprek over jullie relatie, ook zijn kant laten vertellen. Daarna, als jullie samen besluiten er voor te gaan kun jij 1 keer per week een kwartier lang vragen stellen waar hij eerlijk op moet antwoorden. En verder wordt er niet over gepraat. Zo voorkom je dat je gek wordt van alle vragen maar ook dat jullie gesprekken alleen nog daarom draaien en dus verder niet communiceren. Heel, heel veel sterkte hiermee, het is een verschrikkelijk moeilijk dilemma!!

  Beantwoorden
 12. zeg nooit nooit het kan jou ook overkomen spreek het eerlijk uit wil hij gaan laat hem dan is hij u niet waard maar je mag nooit in iemand zijn prive kijken ik doe dat niet het maakt u leven onzeker ik wens u het allerbeste ook voor uw kindje

  Beantwoorden
 13. ik ben het met de meesten eens! het vertrouwen (wat er dus al niet meer was, anders zou je niet stiekum in andermans phone of spullen neuzen) is weg en komt ook niet zomaar of helemáál niet meer terug. die lui (indien langere tijd/meerdere keren) zijn meestal notoire vreemdgangers. dat hij zijn code had gewijzigd zegt al dat hij zo zijn vermoedens had dat je hem controleerde en dat plotselinge etentje lijkt ‘n poging tot afleiding. ga op je eigen gevoel af of dat nu positief of negatief is en misken dat vooral niet!

  Beantwoorden
 14. eigen schuld. allemaal vrouwen die niet verder kijken dan huisje boompje beestje.
  en dan is er die leuke vrouw die aandacht geeft. niets blijft hetzelfde.

  Beantwoorden
  • bij mannen zoals jij gaat het mis. je kan als man ook gewoon je ding in je broek houden en respect tonen voor je partner. er is ook nog een kind in het spel. hersenloze.

   Beantwoorden
  • helemaal. mee eens… Andersom ook. mannen die alles voor lief nemen. hun vrouw nooit mooi en geliefd laten voelen. en dan is er opeens die leuke man die aandacht geeft…

   Beantwoorden
 15. Burdt wat een idiote opmerking. je bent zeker een man en weet daardoor niet beter want denkt maar aan 1 ding. mannen zijn losers. ze gaan allemaal vreemd terwijl ze thuis alles kunnen krijgen, maar het niet willen. Zodra er zich een vrouw van de helft van zijn leeftijd interesse toont, is sex en aandacht ineens wel leuk? dumpen deze mislukkeling. Heb er trouwens een hard hoofd in of er nog wel fatsoenlijke mannen bestaan eerlijk gezegd

  Beantwoorden
 16. Ten eerste geloof ik niet dat ze stiekem keek. ze kende zijn code toch!
  Maar goed dat je het vroeg tijdens de date.
  Ten tweede ben ik het eens met James. in je relatie mogen er geen geheimen zijn, maar vertrouwen.
  Ten derde ga met elkaar in gesprek , zoek een therapeut en bespreek jet met elkaar. wat willen jullie in het belang van het kind.

  ik heb een soortgelijke sitiatie meegemaakt en ben er wel mee gestopt. na 2 jaar ben ik een ander tegengekomen en nu zijn we 30 jaar met elkaar.

  succes ermee.

  Beantwoorden
 17. burdt

  met deze reactie laat je zien wie en wat je bent. men koos toch zelf voor dat huisje boompje beestje en klopt het dan niet kun je er eerst met je partner over spreken, bijv wat je anders zou willen ipv je vertier bij een ander te gaan zoeken.
  wordt volwassen!

  Beantwoorden
  • ff een feitje het is statisch bewezen dat vrouwen vaker vreemd gaan dan mannen dus begin niet over dat er geen fatsoenlijke mannen zijn mvr of dhr …IK ….die zijn er nog genoeg verder wens ik de mevrouw in kwestie heel veel sterkte en succes toe . kies voor je zelf en je kind

   Beantwoorden
 18. Moeilijk dit. want wat is vertrouwen in elkaar hebben, als jij in zijn telefoon kijkt. hij heeft niet voor niets zijn code veranderd. Hij heeft iets te verbergen. Het gras is altijd groener aan de andere kant. vraag jezelf af houden jullie nog van elkaar? is het waard samen verder te gaan? praten met elkaar heel belangrijk. wat wil hij? verder met haar of haar vergeten en met jou verder gaan. als jullie het samen proberen ook voor jullie kind, is het van. belang afspraken te maken. en jullie en hij vooral moet zich hier aan houden. bv waar hij is geweest zonder jou. het vertrouwen moet langzaam terug komen. eerlijk zijn open zijn. en als jou liefde voor hem echt over is dan moet je weg bij hem. Dan is er geen kans meer op dat het goed komt tussen jullie. Waarom doet hij het? meestal is het spannend en opwindend. de seks is heftig. Waarom omdat mannen gek zijn op seks. en het is verboden. als je lang samen bent word alles zo gewoon. maar bij haar wordt t na verloop van tijd ook gewoon. en wat dan, weer een ander schatje?

  Beantwoorden
 19. Je keek al jaren zonder toestemming en zonder zijn medeweten in de telefoon van een ander. Wow. Gewoon wow. Dat hij achteraf niet te vertrouwen bleek, maakt jouw eerdere handelingen niet legitiem. Je bent ook een slechte speurder, aangezien je er tot de code-wijziging nooit iets over gevonden hebt 🙂

  Hoe is het inmiddels afgelopen?

  Beantwoorden
  • als ik haar was zou ik de tijd niet nemen om te beantwoorden. zij is de victim maar zij is schuldig. Ongelofelijk. maar ik count myself lucky ik zelf had een geweldige man die waar hij ook ging over mij sprak en onze trouw foto lied zien. helaas he recently passed away en ik mis him zoveel. gelukkig niet geïnteresseerd in iemand anders. tot de vrouw die dit artikel heeft geschreven er zijn nog goede mannen wel als een needle in the hay stack te vinden ik moest helemaal duizenden miles vliegen om hem te vinden in L.A.

   Beantwoorden
 20. Als je er niet achter was gekomen dan was hij deze poppenkast gewoon vol blijven houden. Overigens je hebt een goede intuïtie vertrouw daar maar op. Dat beschermd en behoed je voor dit soort dingen. Je (ex) vriend heeft een afwijkende navigatiesysteem in zijn broek zitten.

  Maar ik krijg de indruk dat hij gewoon ook door wil gaan met de relatie die hij heeft met jou. Anders had hij je niet mee uit eten genomen.

  Dit soort mensen die vreemd gaan hebben een laag zelfbeeld en zoeken alleen maar bevestiging en bewondering van anderen. Hebben een podium nodig.

  Succes en veel sterkte met je keuze.

  Beantwoorden

Plaats een reactie