Is Charly Luske juist de strengste of liefste ouder in het gezin? Lees snel het interview met hem!

| ,

Charly Luske deed audities bij Idols en is gecoacht door Nick en Simon. Hierna heeft hij veel in musicals gespeeld en nummers gezongen. Ook heeft Charly verschillende filmrollen gespeeld.  Tanja Jess is zijn bloedmooie vrouw waarmee hij twee kinderen heeft. Charly doet veel, maar is ook nog eens mega knap en komt daarom in onze rubriek HOT DADDY. Op zijn Instagram komt duidelijk naar voren dat hij veel traint om zijn body in shape te houden. Wij houden nu op met typen, zodat jullie snel kunnen kijken.  😉

Naam: Charly Luske

Aantal volgers: 16K

1. Wie ben jij?

Ik ben Charly, samen met mijn vrouw Tanja hebben we twee zoons, Billy, 15 en Bobby 10 .

2. Hoe reageerde je toen je hoorde dat je vader werd?

Ik was heel blij, en ook geschrokken omdat het meteen raak was na 1 x. Dat had ik niet verwacht dus alles begon meteen vanaf het moment dat we besloten er voor te gaan!

3. Wat vind je het leukste en wat het irritantste aan het vaderschap?

Het leukste vind ik de momenten samen, het knuffelen , spelen en lachen. Het “ vriendjes “ gevoel. En onze “ boys nights”. Minder leuk vind ik dus dat ik streng moet zijn omdat ze anders teveel uit de bocht vliegen … Ze hebben best wel wat restrictie nodig en die geef ik dus.

4. Hoe is de rolverdeling tussen jou en je Tanja?

We proberen niet traditioneel te zijn. Maar dat lukt zelden. Haha. Ik ben streng, zij is liever.

Ik ben kort en duidelijk, Tanja is geduldig. Verder is alles wel 50/50.

5. Omschrijf jezelf eens als papa.

Dat is lastig te zeggen, maar ik hoop dat ze later vinden dat ze konden zijn wie ze willen zijn. Dat ze zich veilig voelen. Daar doe ik mijn best voor. 

6. Hoe vond je de bevallingen?

De bevalling van de eerste was niet best. Er ging van alles mis. Daar kijk ik liever niet op terug. De tweede keer ging alles op rolletjes, gelukkig.

7. Hoe zijn jullie op de kindernamen gekomen?

Billy was mijn bijnaam voor Tanja. (vanwege haar fantastische billen). Het zou voor een meisje of een jongen passen!  Bobby vonden we ook leuk voor zowel een jongen als een meisje. En de namen passen nog leuk bij elkaar ook… 

8. Wat is je gênantste moment met je kids geweest?

Er zijn zoveel momenten die ik kan noemen, maar omdat we overal altijd om lachen is het nooit gênant… 

9. Heb je tips voor toekomstige papa’s?

Tips heb ik niet. Je moet gewoon op gevoel varen, en je goed inlezen van tevoren. Niet luisteren naar adviezen, want ieder kind is anders. Belangrijkste is dat je je eigen hang-ups en demonen niet projecteert op je kids. Laat ze worden wie ze horen te zijn, zonder jouw bagage… lastig, maar de moeite waard.

Plaats een reactie