Dag 1 van de zomervakantie: ik verveel me!!

|

Officieel is de zomervakantie nog niet eens begonnen. Die gaat hier maandag pas in. Toch hebben mijn kids allemaal al vrij en is dus voor ons de vakantie officieel gestart op donderdag.

Nou ik kan je vertellen: ‘Ik kan mijn geluk niet op, want al voor 12 uur kwam de eerste met: ‘Ik verveel me.’
Wij gaan dit jaar voor het eerst niet op vakantie vanwege onze pup, dus zullen de kids het moeten doen met af en toe een uitstapje en het zwembad, wat opgezet is in de tuin. Je hebt dan pas door hoe verziekt je kinderen eigenlijk zijn; dat ze niet kunnen dealen met het feit dat je niet op vakantie gaat.

Mijn dochter presteerde het om dus al op de eerste dag ruzie met me te maken, omdat ze zich verveelde. Ze had al een taart gebakken en ik vroeg haar of ze even haar zooi van school + skates + oxboard even op wilde ruimen. Maar dat is uiteraard allemaal teveel gevraagd en ik krijg dan ook het antwoord: ‘Hallo, ik heb vakantie!’ Nou, dan heb je aan mij een verkeerde met zo’n opmerking. Dus je snapt: de dag begon erg gezellig. Gelukkig werd ze na het opruimen van haar zooi opgehaald door een vriendinnetje en is ze lekker naar buiten gegaan.

Ik hoop dat ze daar blijft de rest van de vakantie! Ahh nee, ze weet dat er een heleboel leuke dingen op de planning staan, dus het zal vast goed komen en zo niet, dan plak ik haar achter het behang!

Fijne vakantie allemaal!!

Liefs,
Charelle

Plaats een reactie