Ja hoi, ik ben er nog!

|

Ja hoi ik ben er ook nog!

Alweer een aantal jaar geleden is Fabulous mama’s opgericht door Laura en toen zij blogsters zocht heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf aangemeld.

Het klikte enorm en zo begon een mooie samenwerking. Schrijven, blogs, korte stukjes geef het een naam, mijn passie en altijd met een vurig randje. Inspiratie haalde ik uit mijn zoontje en vriendinnen.

Fabulous mama’s werd Kids en Kurken en wij partners in crime.

We groeiden en groeiden en kregen blogsters erbij omdat wij een doel hebben. Een groot, gaaf en edgy online magazine worden!

Interviews met gave mensen, promo’s voor toffe merken en zelfs een eigen T-shirt lijn. The sky is the limit en we staan nog steeds op standje vol gas!

Wat er alleen compleet bij inschiet en waar ik momenteel van baal en soms zelfs wat verdrietig van word, is het gebrek aan tijd om te schrijven.

Die gekke, leuke, herkenbare verhalen die ik schrijf zijn ineens naar de achtergrond verdwenen. Inspiratie? Nope, leuke anekdotes? Ehhh vergeten…

Hoe krijg ik mijn Mojo back? Zelfs dit schrijven kost mij al de nodige moeite en bij elke zin vraag ik me af: ‘ok waar word ik grappig, is dit wel leuk genoeg, waar gaat het heen?’.

Herkennen jullie dit, dat je zo vast zit in je hoofd dat er niks meer op papier komt? En wat doe je dan? Geforceerd onderwerpen bedenken of ergens je ontspanning en inspiratie zoeken alleen waar?

De momenten dat Milan gekke grappige dingen doet en zegt zijn er in overvloed en dagelijks maak ik genoeg mee om pagina’s mee te vullen. Alleen ergens sla ik ze niet op.

Ik schreef mijn blog altijd binnen 10 minuten, de letters vlogen op mijn beeldscherm.

En nu staar ik ernaar.

Spontaan schreef ik tekst na tekst en nu weet ik het onderwerp niet eens te bedenken.

Hoe ga ik dit oplossen?

I Will keep you posted en tips zijn welkom!

-ISABEL-

Plaats een reactie