Natalie Vijfhuizen vertelt over haar man die vaak weg van huis is en over haar bevallingen!

|

Naam: Natalie Vijfhuizen

Aantal volgers: 16,6K

1. Stel jezelf en je gezin even voor 😊

Mij naam is Natalie, ik ben 24 jaar jong en ik woon samen met de liefde van mijn leven; Danny. Samen hebben een dochter; Lola en een zoontje Joe!

2. Wat waren jouw gedachtes toen je tweemaal een positieve zwangerschapstest in je handen had?

De eerste keer was ik positief verrast! We waren er niet bewust mee bezig en het kwam als een verrassing. We waren meteen super blij en positief over de zwangerschap. De tweede keer waren we er wel bewust mee bezig. Toen ik de test deed, was ik ervan overtuigd dat ik niet zwanger zou zijn. Ik had immers een maand daarvoor mijn pil weggegooid, zo snel zou het toch niet kunnen gaan?! Toch wel! Ik had verwacht dat het een halfjaar of langer zou duren, na een maand bleek ik zwanger en we waren in shock, maar intens blij tegelijkertijd!

3. Hoe waren je bevallingen? 

De eerste was een hel die ruim 24 uur duurde. Ik beviel op Aruba en het ziekenhuis liep daar gigantisch achter, pijnbestrijding hadden ze niet en ik ben cold turkey bevallen, het was geen fijne bevalling. De tweede was een droombevalling. Ik wilde graag thuis bevallen, maar omdat Joe niet uit zichzelf wilde komen, ben ik met 41+5 ingeleid. De bevalling ging mega soepel en snel, na 4 uur had ik onze zoon in mijn armen! <3

4. Vind je de overgang van 1 naar 2 kinderen groter, dan van 0 naar 1?

Voor mij was de overgang van 0 naar 1 kind groter. Ik vond het heel heftig dat je ineens zo’n klein mensje hebt waar je voor moet zorgen, ik moest heel erg schakelen en wennen. De tweede is voor mij een gevalletje van; ik doe het er makkelijk bij. Ik ben chronisch moe en ik vind het emotioneel heel zwaar. Je bent zo gevoelig en betrekt alles op je eigen kids, dat is soms wel frustrerend, Je wilt het ook zo graag goed doen voor ze. Verder had ik me voorbereid op weinig tijd voor mezelf, weinig slaap en een huis dat nooit meer opgeruimd is. Dit klopt tot nu toe allemaal 😉

5. Wat voor werk doe je allemaal? Hoe komt het dat je zoveel volgers hebt?

Ik blog en vlog. Dit is nu bijna een jaar mijn baan en dat is iets waar ik keihard voor moet werken, maar wat ik met heel veel liefde doe! Van je hobby je werk maken is het allermooiste wat er is.

6. Wat voor moeder ben jij?

Ik ben een chaotische, gezellige, relaxte en speelse moeder die het moederschap niet te serieus neemt. Ik probeer mijn kinderen veel liefde, avontuur, respect voor mens en dier mee te geven.

7. Is het niet onwijs zwaar dat je manlief in het leger zit?

Kan lastig zijn, maar stiekem soms ook heel fijn. Ik vind het prima om alleen te zijn en mijn eigen plan te trekken. Soms is het loodzwaar, als je moet werken, het huishouden alleen doet en twee kindjes moet verzorgen en entertainen. Gelukkig heb ik lieve familie en vriendinnen die altijd bereid zijn ons te helpen!

8. Wat zijn je korte termijn doelen?

Op werkvlak zou ik graag meer doen met YouTube en daar groeien. Ik ga ook een eigen webshop beginnen met een vriendin waar we grootse plannen mee hebben! Dit gaat dit najaar al gebeuren en ik heb er onwijs veel zin in! 

Op persoonlijk vlak zitten er de komende twee jaar 2 (!) verhuizingen op ons te wachten. Een verbouwing en wellicht een emigratie, mijn leven is een rollercoaster, haha.

9. Als je een wens mocht doen, wat zou dat dan zijn?

Dat mijn gezin gezond en gelukkig blijft. En dat we gauw weer naar het buitenland mogen vertrekken voor een nieuw avontuur, al denk ik dat dat wel goed komt 😉

10. Instagram is nu razend populair. Heb jij een Instagramtip?

Blijf jezelf. Alleen dan werkt het, denk ik. Er zijn zoveel Instagrammers en ze lijken allemaal op elkaar. Perfecte feed, perfecte outfits, maar verder is het heel onpersoonlijk, ik knap daar op af, dus mijn tip; doe lekker je ding en blijf er plezier in houden! Onthoud ook dat het maar een app is, één druk op de knop en je instafamous is weg, haha 😛

Plaats een reactie