De foodblog uitpaulineskeuken ziet er uit om te watertanden … Samen met Pauline hebben we het over kokkerellen tot aan hoe de bevalling verliep!

|

Uit Pauline’s Keuken is een blog dat laat zien dat lekker eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Pauline heeft inmiddels 3 boeken geschreven. Tijd om haar een aantal leuke vragen te stellen!

Naam: Pauline

Aantal volgers: 102K

1. Stel jezelf en je gezin even voor 😊.

Ik ben Pauline van het foodblog uitpaulineskeuken. Ik woon samen met mijn vriend Maurits en zoontje Merlijn (14 oktober 2017) in het mooie Haarlem. 

2. Wat waren jouw gedachtes toen je een positieve zwangerschapstest in je handen had?

Ik wist het! Ik voelde aan alles dat ik zwanger was. De test was een bevestiging. Ik was helemaal excited en kon alleen maar ‘Oh my god’ roepen. Grappig detail is dat Maurits boven op de piste stond in Oostenrijk. Omdat ik hem niet kon bereiken, was mijn zusje Annika de eerste die het hoorde. Via facetime heb ik het nieuws met Maurits gedeeld. 

3. Hoe was je bevalling?

Snel en onverwacht. Merlijn is 6 weken te vroeg geboren, die zag ik dus niet aankomen. Mijn vliezen braken plotseling en 6 uur later is Merlijn geboren. Ik vond het de heftigste en pijnlijkste ervaring uit mijn leven, maar tegelijk ook de mooiste en het meest bijzondere. Ik was tijdens de bevalling heel erg in mijzelf gekeerd. Ik had verwacht dat ik in paniek zou raken, maar was de rust zelve.

4. Wat vind je mooi en wat vind je het irritantste aan moederschap?

Mooi dat het relativeert. Werk is ineens minder belangrijk geworden. Het belangrijkste is nu dat mijn zoontje happy is. Irritant dat ik slecht slaap. We hebben nogal een nachtbraker gekregen en ik slaap dus al 9 maanden beroerd.

5. Eten jouw kinderen  vaak gezond?

Yes! Ik maak alle hapjes zelf. Onderweg geef ik de hapjes van Ella’s kitchen. Die zijn ook puur en zonder toevoegingen. 

6. Waarom heb je dit boek geschreven?

Met Feel Good Food laat ik zien dat koken helemaal niet ingewikkeld en tijdrovend hoeft te zijn. Met een handvol gezonde ingrediënten zet je al snel wat lekkers op tafel. In het boek staan makkelijke snel klaar recepten met ingrediënten uit de supermarkt. Ik wil elke dag lekker eten, maar niet altijd uren in de keuken staan. 

1 gedachte over “De foodblog uitpaulineskeuken ziet er uit om te watertanden … Samen met Pauline hebben we het over kokkerellen tot aan hoe de bevalling verliep!”

  1. Wat leuk, en wat een leuke tekening van jullie, en ik hoop ook dat jullie nog lang en gezond bij elkaar mogen blijven , en van elkaar mogen genieten!!! 😘😘😘

    Beantwoorden

Plaats een reactie