Dennis Weening zong “Let it go” tijdens de bevalling! Hilarisch! Wij mochten dit stel interviewen.

| ,

Stel jezelf en je gezin even voor 😊

Ik ben Stella en ik ben nu ongeveer zo’n 14 jaar samen met mijn man, Dennis. We zijn nu 11 jaar getrouwd. We hebben twee fantastische dochters: Coco van 9 jaar en Charlie van 3 jaar oud.

Dennis, ik lees in interviews dat je nogal ruig bent. Nu nog steeds?

Haha, Ik heb nog steeds mijn momenten, ja.

Wat is het ergste wat je hebt gedaan in je leven?

Ik heb heel veel erge dingen gedaan! Echt! Liever denk ik daar niet aan terug. .. Stella wordt dan ook wéér boos 😉

Stella, wat waren jouw gedachtes toen je een positieve zwangerschapstest in je handen had?

De eerste zwangerschapstest van Coco was negatief, maar ik voelde aan alles dat ik zwanger was. Mijn vriendin Manon zei: “Je moet het gewoon volgende week nog een keer doen, misschien is het te vroeg.” Dus dat deed ik…. en ja hoor, positief!!! Ik stond te trillen op mijn benen. Dennis lag nog te slapen, dus die heb ik wakker gemaakt. Superblij waren we! Stonden daar met tranen in onze ogen.

Met Charlie duurde het wat langer. Eerst veel miskramen gehad. Ik word snel zwanger, maar daarna breekt de zwangerschap elke keer weer af. Wat een spanning en verdriet elke keer. Verschrikkelijk verdrietig!

Toen we op vakantie waren in Bali, ben ik zwanger geworden. Ik weet ook precies welke avond en waar. Ik had zo’n app voor je cyclus en alles eromheen. Ik dacht toen: “Nou, we zien wel deze vakantie”. Ik was het verdriet ook zat en ik had de hoop ook wel een beetje opgegeven. En weetje? Ik was gewoon blij dat ik al een supermeisje had. 

Maar ik voelde het na een paar weken terug te zijn uit Bali. Mijn borsten worden meteen heel vol. Ik wist het zeker!! En ja, geweldig! Maar dan begint wel altijd de angst bij mij: “Blijft het wel zitten?”. En dat bleef ze, die kleine rebel!

Dennis, wat waren je echte gedachten toen je hoorde dat je vader werd?

Geweldig! Natuurlijk is het elke keer spannend. Hoe zal het nu weer gaan? Hoe zal hij of zij er uit gaan zien !


Hoe waren jouw bevallingen Stella? 

Mijn bevallingen waren prima. Ik kreeg bij beide een ruggenprik; beter !!! Ik vond die weeën echt afschuwelijk! Ik weet nog bij Charlie: tijdens de bevalling ging Dennis “Let it go”, zingen van Frozen. Hahaha, dat was wel grappig, maar ook irritant!


Robbie Williams zei dat de bevalling was alsof zijn lievelingscafe in de fik stond. Hoe heb jij dat ervaren Dennis?
Hahaha, bij Stella vond ik dat geen probleem!

Wat vind je mooi aan ouderschap, Stella?

Ik vind het geweldig om te zien hoe van zo’n kleine garnaal een mensje ontstaat dat steeds meer kan. En dan gaan ze lopen en praten, en zo gaat het door. Liedjes zingen, lezen, schrijven en ineens zit je huiswerk te maken met ze. Met Coco is dat nu dus.

Charlie is weer zo anders, een kleine rebel! Veel stouter dan Coco! Maar ook heel knuffelig, lief en grappig. Het is gewoon zo bijzonder dat het lukt om samen met je geliefde twee van die mooie mensjes te maken.

Stella, Wat is het ergste wat je hebt gedaan in je leven?

Op een olifant tijden! Het leek toen heel romantisch: op een olifant op zoek naar tijgers in het bos ergens in Noord India. Maar nu weet ik wel beter. Die arme olifanten worden tot op het bot gebroken, zwaar mishandeld om die ritjes te kunnen maken. Echt afgrijselijk! Alle dieren die kunstjes moeten doen, het dolfinarium, het circus, het is allemaal dierenmishandeling. 

Hoe is de rolverdeling tussen jou en Dennis?

Dennis was de laatste tijd veel weg, dus dan doe ik gewoon alles. Als hij er is dan is het 50/50. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat onze afspraken zijn. De ene keer breng ik de kids naar school en haalt Den ze op en de volgende keer weer andersom. Met koken geldt eigenlijk hetzelfde. Dennis doet vaker boodschappen, àls ik ze doe, doe ik ze online. Ik haat boodschappen doen.

Wat is het gênantste moment met je kids?

Tja zou het niet zo snel weten. Het enige waar ik op kom is dat Charlie in haar broek had geplast in het vliegtuig. Ze was zo moe en in haar slaap heeft ze gewoon geplast. Alles nat kleding, stoel, knuffels  arm kind.

En Dennis wat vind jij gênant?

Ik vond het altijd wel lastig om met een baby te vliegen. Zeker als ze dan gaan huilen…. Pffff.

Wat hoop je dat jouw kinderen nooit of te nimmer zullen doen, Stella?

Ik hoop gewoon dat ze zullen genieten in het leven. Dat ze altijd mensen, dieren en de natuur met respect zullen behandelen. Dat ze veel mogen reizen, van de wereld mogen zien,: verschillende culturen en heel veel mooie dieren in het wild. Dennis en ik hebben bijvoorbeeld in Zanzibar in de zee gezwommen met dolfijnen! Dat was zo gaaf!

En Dennis?

Hoop dat ze niet achter de ramen gaan staan! Vreselijk!

Stella, Als je een wens mocht doen, wat zou dat dan zijn?

Zo lang mogelijk gezond als gezin samen mogen zijn. Cliché, maar waar. Gezondheid is het belangrijkst. Er zijn zoveel kloteziektes. 

En jouw wens Dennis?

Ook gezondheid. Dus dat we lang gezond bij elkaar zijn met onze familie en vrienden. En ik zou graag een plaat uitbrengen met mijn band.


Dennis je bent zo stoer. Waar ben je nou bang voor?

Ik ben serieus bang voor ziektes. Owja, en voor Stella …

Plaats een reactie