We hebben Serena Verbon geïnterviewd! ‘Het eerste wat ik zei toen Marshall op mijn borst lag was: “Joh, wat een kleffe zooi”, haha

| ,

Serena Verbon is een enorm populaire beautyblogger en – vlogger. Wie kent haar niet van beautylab!? Daarnaast kan je op haar website ook artikelen lezen over food & interieur. Kids en Kurken had de eer om haar te mogen interviewen. Serena is 33 jaar oud en heeft een verloofde George. Sinds afgelopen april hebben ze schattig zoontje: Marshall.

Naam: Serena Verbon

Aantal volgers: 117K

Hoe reageerde je toen je zag dat je zwanger was?

Ik was heel erg blij en heel verrast. Ik had het niet zo snel verwacht. Ik voelde me heel bijzonder. Bekijk hieronder hoe Serena het nieuws bekend maakte in haar vlog!

Hoe was jouw bevalling?

Met 38 weken braken mijn vliezen in bed. Ik riep George en hij kwam direct naar me toe. Ik ging slapen; George kon de hele nacht niet slapen. De volgende dag kwam de verloskundige langs. Ik ging voor controle naar het ziekenhuis, alles was in orde en ik ging terug naar huis. Binnen 24 uurvmoesten de weeën wel komen. Thuis was het wachten, wachten, wachten. We deden samen een kort dutje. Ik werd wakker, omdat het een beetje begon te rommelen. Dit werd menstruatieachtig en hierna kwamen er echte weeën. De weeën waren erg intens! Dit had ik niet verwacht. Op een gegeven moment kwamen ze snel op elkaar en riep ik George. Hij belde de verloskundige en die kwam langs. Ik bleek 2 cm ontsluiting te hebben en dit was normaal. We gingen wel naar het ziekenhuis, naar het geboortehuis, want alles was heftig. Ik ging in het bad om te proberen de weeën op te vangen. Erg moeilijk, want ik wist me geen houding te geven. Ik schoot 1 cm per uur op. Ik heb voor pijnstilling gekozen. Hiervoor moest ik uit het geboortehuis, in een rolstoel naar het ziekenhuis. Ik kreeg een morfinepomp. Dit mag je zelf doseren. Ik voelde de weeën er dwars doorheen, alleen de tijd tussen de weeën was wat fijner. Ik merkte niet veel van de morfine. Aan George heb ik veel steun gehad. Vanaf 7 cm ging het snel en veranderden de weeën. Ik voelde druk. Ik mocht gaan persen, ik wilde alleen maar liggend bevallen op dat moment. Dus ik ging de beugels in en probeerde zoveel mogelijk te persen in een perswee. Ik riep dat ik niet wist hoe ik moest persen. De gynaecoloog zette haar vinger in mijn vagina zodat ik wist waar ik naar toe moest persen. Ze bleef rustig en gaf goede instructies. Ik vroeg: “Zie je het hoofdje al?”. En zij vroeg of ik het ook wilde zien. Ehh, nee ik had geen zin in die spiegel. En ik hoefde ook niet te voelen, ik wilde alleen het kindje er zo snel mogelijk uit. Toen het zo strak stond, dat vond ik geen fijn gevoel. Ik maakte echt oergeluiden, dat had ik nodig. Toen was er een plop en was Marshall geboren. Ik was zo blij. Marshall werd op mijn borst gelegd en ik zei: “Joh, wat een kleffe zooi”.

Hoe ervaar jij het om beautylab te combineren met je gezin?

Dat gaat heel erg goed, maar het gaat wat langzamer dan normaal. Overdag vraagt Marshall veel aandacht. Hij gaat namelijk niet naar een kinderdagverblijf. Ik moet mijn tijd gewoon wat anders indelen. Overdag maak ik foto’s en ‘s avonds als Marshall op bed ligt dan schrijf ik daar de artikelen bij. Benieuwd naar een dag van Serena en Marshall? Check onderstaande video.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik zou supergraag eersteklas willen gaan vliegen! Ook wil ik een keer naar HawaÏ gaan. Eigenlijk heb ik allerlei mooie reisbestemmingen in mijn hoofd.

Hoe zijn jullie op de naam Marshall gekomen?

Mashall komt van de rapper Eminem, hij heet Marshall Matters. Hier is George enorm fan van.

Wat vind jij van borstvoedingsfotos op socials?

Ik stoor me daar niet aan. Ik ben denk ik neutraal daarover.

Wat is jouw allerbeste babyaankoop voor Marshall geweest?

Hmmm, dat is denk ik de ISOFIX en het spiegeltje voor in de auto voor onderweg. Dat maakt alles net iets makkelijker.

Wat is de rolverdeling tussen jou en George thuis?

Ik ben wat meer bij Marshall overdag, maar zodra George thuis is van zijn werk neemt hij het lekker over. Hij verschoont zijn luier en brengt hem af en toe naar bed. Dat laatste doe ik vaker. Ik geef namelijk borstvoeding, dus ik zorg er meestal voor dat hij na de voeding naar bed gaat. Ik doe wel veel! Maarja, ik ben ook 80% van de tijd met Marshall.

Benieuwd naar Beautylab?! Klik hier.

Plaats een reactie