10 feitjes over Ilse

| , ,

Hallo 🙋🏼‍♀, mijn naam is Ilse en ik ben 33 jaar. Samen met mijn knappe man en mijn lieve dochtertjes Jackie Jolie (2) en Pippa James (0) woon ik in Lent, vlakbij Nijmegen. Vier dagen in de week ben ik werkzaam als trainer voor CHANEL en op mijn vrije dag heb ik het voornemen niet te veel tijd te verdoen met wasjes draaien, maar lekker zo veel mogelijk leuke dingen doen met de kids. Jackie zit het liefst de hele dag op een schommel (ik doe dat serieus met een timer, omdat ik na een half uur de blaren op mijn handen heb staan van het duwen) en Pippa vindt alles best zo lang ze maar kan slapen.

In het weekend gaan we er gezellig met zijn viertjes op uit, bijvoorbeeld naar de stad of naar de dierentuin en ook staan er altijd wel familiebezoekjes op de planning.

Ik vind het super leuk om voor Kids & Kurken te mogen bloggen, omdat het moederschap geen seconde saai is en ik continu wel heb: hier zou ik iets over moeten schrijven. Als jullie me dan sturen dat het zo heerlijk herkenbaar is, maakt dat mij een gelukkig mens!

10 feiten over mij:

1. Ik ben een kei in compromissen (omdat mijn man en ik het niet eens werden over de naam van onze dochtertjes hebben ze een dubbele naam)

2. Mijn haar is super steil, maar ik hoop stiekem nog steeds ooit met Katja Schuurman krullen wakker te worden

3. Ik doe overal sambal bij

4. Clowns en ballonnen vind ik doodeng

5. Ik ga uit mijn dak als ik happy hardcore hoor, maar kan tot mijn grote ergernis nog steeds niet goed hakken

6. Vroeger schreef ik in vriendschapsboekjes dat ik later schrijfster wilde worden

7. Escape rooms en pretparken vind ik geweldig

8. Ik ga niet zonder make-up de deur uit (oké alleen voor een rondje hardlopen maak ik soms een uitzondering)

9. Volgens mannen heb ik mannenhumor

10. Ik sluit mijn ogen tijdens het tandenpoetsen (don’t ask me why)

Plaats een reactie