De 10 facts van onze blogster Natasja

| , ,

Wie zijn toch die dames en heren achter Kids en Kurken? Die vraag wordt best vaak gesteld. Vandaag is het mijn beurt om me voor te stellen.

Mijn naam is Natasja en ik woon in Amsterdam. Niet alleen hoor, maar deel een huishouden met Joost en samen hebben wij twee kinderen Sol (van 6) en Loa (van 4).  In het dagelijks leven werk ik bij een grote internationale hotelketen als pre-opening manager van het tofste hotel (in aanbouw) van Amsterdam. Dit hotel opent begin 2020 haar deuren en ik zorg ervoor dat we daadwerkelijk op de dag van de opening ook echt gasten kunnen ontvangen. En geloof me. Daar komt heel wat bij kijken!

Ik hou van lekker eten, en dat komt goed uit met een chefkok als vriend. Maar omdat ik zo van lekker eten hou, moet ik ook regelmatig sporten (vind ik zelf). Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Kids en Kurken en sindsdien schrijf ik regelmatig een blog. Super om te doen, want schrijven is altijd een stille wens van mij geweest.  Ik schrijf blogs met een lach en een traan. Soms komt er een heel gevoelig en persoonlijk verhaal uit mijn pen, maar dat kan ook net zo goed een humoristich (en soms ietwat sarcastisch) verhaal zijn.

Daarnaast heb ik in 2018 een andere stille wens in vervulling laten gaan, en dat is het openen van een eigen webshop: Rebel Loa. Hierin verkoop ik rebelse kleding voor kids tussen 3 en 9 jaar oud. De meeste merken zijn niet of nauwelijks te krijgen in Nederland, hoe tof is dat? Mocht je jezelf afvragen waar de naam vandaan komt? Mijn rebelse dochter Loa is de inspiratiebron. Neem eens een kijkje op www.rebelloa.nl of volg Rebel Loa op Instagram (klik hier). Trouwens, mijn partners bedrijf heet Solkitchen, vernoemd naar onze zoon Sol.

Ben je klaar voor mijn 10 facts? Komen ze:

  1. Lekker eten is mijn grootste hobby;

  2. Ik hou van concerten en dan met name concerten in Paradiso;

  3. Ik kan niet zingen en dansen (al vind ik zelf van wel);

  4. What you see is what you get. Het leven is al lastig genoeg zonder dat ik een rol moet spelen;

  5. Met wil mij nog wel eens als luidruchtig bestempelen, maar ik vind mezelf meestal rustig en stil;

  6. Ik haat springende beesten in welke vorm dan ook;

  7. Als ik nerveus of gestresst ben bijt ik nagels en velletjes, tot grote ergernis van mijn vriend;

  8. Ik heb geen foto van mijn kinderen op mijn werkplek. Ik vind het heel fijn om even mezelf te zijn en niet mama;

  9. Ik heb een obsessie voor het weer;

  10. Ik ben handiger dan mijn vriend, maar hij kan beter koken;

Wil je meer over me weten? Klik hier voor mijn guilty pleasures.

Tot snel!

NATASJA (klik hier voor haar Instagram) 

Plaats een reactie