Blogster Carmen stelt haar gezin voor, are you ready?

| , ,

Leuk dat je op mijn eerste blog voor Kids en Kurken terecht bent gekomen. Mocht je mij nog niet kennen, stel ik mezelf en mijn gezinnetje graag even aan je voor.

As you might have seen; mijn naam is Carmen en ik ben 26 jaar oud. Ik ben ruim 6 jaar samen met Karim en samen zijn we papa en mama van drie kindjes. Shay-Gioia (roepnaam Shay) is ons oudste, ze is drie jaar. Een enorme wijsneus en een echt dametje. Weet heel goed wat ze wilt en laat dat merken ook. Erg sociaal, lief en zorgzaam. Ze is bijna vier jaar en dan mag ze naar ‘De appelflappen school’ jawel, de meid denkt dat ze daar elke dag appelflappen mogen bakken, want deze deelden ze uit op de open dag én ze wilt net als papa kok worden, dus… Het zal haar nog tegenvallen als het zover is, haha. Door naar nummer 2; Alessio-Elijah (roepnaam Alessio) ons kleine mannetje. Alessio is één jaar. Hij scheelt nét geen twee jaar met Shay. Hij is van 27 mei en Shay van 3 juni. Alessio is een klein doerakje en doet al het ondeugende wat Shay nooit gedaan heeft. Hij kijkt enorm op tegen zijn zus en samen lopen ze in frozen jurken met prinsessen schoenen door het huis. Hij is heel erg knuffelig en lief. Ons derde wondertje is van 15 februari dit jaar. Bijna drie maandjes oud dus. Ze heet Loua-Ziya (roepnaam Loua). Ik ben van haar in bad bevallen, thuis in de woonkamer! Deze is van begin tot eind vastgelegd, en bewerkt tot een hele mooie bevallingsvideo. Misschien ook leuk om mijn bevallingservaring via een blogje te delen, let me know!

Wij hebben dit jaar ons tweede huisje gekocht en zijn deze compleet aan het renoveren. We hebben tijdens de overstap van onze oude naar onze nieuwe woning vijf weken bij mijn ouders gewoond, damn. Wat een chaos, ik was toen net vier weken geleden bevallen. Inmiddels zijn we in ons nieuwe woning getrokken, maar is het nog laaaaang niet af. Het is wel bewoonbaar, en niets is beter dan je eigen plekje weer te hebben. Hier dus nog steeds druk aan het verbouwen! In de achtertuin komt mijn salon. Ik werkte namelijk voor mijn verlof als wimper- en wenkbrauwstylist en ga dit nu voor mijzelf doen vanuit huis. 

Dat was even een introductie van mij, mijn gezinnetje en de situatie waarin we ons bevinden. Ik zal elke maand een stukje voor Kids en Kurken schrijven en kijk daar heel erg naar uit! Ik hou ervan om mijn ervaringen te delen en mensen te informeren en inspireren. Zie ik je volgende keer weer?

Liefs,

CARMEN (klik hier voor haar Instagram) 

Plaats een reactie