What?! 9 Maanden geen seks?!

| ,

Echt, als je vooraf tegen mij zou zeggen: “jij hebt 9 maanden geen zin in seks”, had ik je voor gek verklaard! “Er is geen enkele reden om geen seks te hebben….”, dacht ik. Dus ook niet als je zwanger bent. Ik hou van seks! Het is intiem. Mooi. En gewoon erg lekker. En toch is het gebeurd! 9 maanden lang… NO SEX. Gênant gewoon. Ik hoop stiekem dat er meer vrouwen met mij zijn, haha. Ik ben inmiddels 39 weken zwanger van ons meisje en zal jullie meenemen naar ons verhaal. Zonder seks dus.

Ik was vrijwel direct zwanger van ons eerste kindje. Fijn! Helaas voelde ik me opgezwollen, vol en onaantrekkelijk. Ook had ik last van flinke misselijkheid. Geloof mij, niets erotisch aan een vrouw die een wc omarmt. “Ach, gaat vanzelf wel over”, dacht ik. De weken vlogen voorbij. De misselijkheid zwakte inderdaad gelukkig af. De 20 weken echo kwam in zicht. Je zag al een echte babybuik bij mij. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind dat supermooi! Maar niet echt erotisch. Ik was deze weken helemaal bezig met de baby en zij schopte er op los. Seks was eerlijk gezegd het laatste waar ik aan dacht. Ik had het lichamelijk moeilijk: ik kwam snel aan en was geregeld buiten adem. Op de trap in ons huis moest ik halverwege pauzeren. Hoe zou seks dan in hemelsnaam gaan!?!? Nee hoor, geen parade aan mijn lijf. En het gekke was: ik mistte het ook totaal niet. Nee, geef mij maar een dikke knuffel, een bak ijs en de opdracht om babydekentjes te kopen.

Mijn man had er gek genoeg ook geen problemen mee. Hij is zo’n man die een zwangere vrouw niet perse mooier vindt. Even voor de duidelijkheid: onze relatie was voor deze zwangerschap echt wel vurig. We zagen met 25 weken regelmatig een voet of een elleboog uit de buik steken. De baby ging flink tekeer. Stiekem dachten wij: “Daar kan toch geen piemel bij in de buurt komen? Bah”. Ik ga nu heel eerlijk zijn. Met 30 weken wilde ik nog steeds niks aan mijn lijf of dichtbij mij vagina. Ik wilde wel weten hoe een orgasme voelde tijdens de zwangerschap. Dus daar begon het handwerk. Nou, vreselijk. Op het echte echte hoogtepunt kreeg ik vreselijke harde buiken en pijn. Nee, seks is gewoon kut tijdens de zwangerschap. Bovendien lukt dat ook helemaal niet met zo’n dikke buik in de weg. En dan dat geklots in de baarmoeder, dat kan toch niet fijn zijn? Nooit.

Ik ga straks weer seksmarathons houden gewoon met z’n tweeën. Hij en ik. En de baby huilend op de achtergrond….

JANE DOE

Plaats een reactie