Ouders, dit apparaat is van levensbelang op de babykamer!

| , ,

De Brandweer Midden- en West-Brabant deelt een bericht op Facebook met daarin foto’s van de uitgebrande kinderslaapkamer. Dit is echt even schrikken!!!

De brand is ontstaan door een mobiele airco, tijdens de snikhete dagen. De moeder kon met gevaar voor eigen leven, haar kind nog net op tijd uit de vlammende slaapkamer redden. De brandweer wil met dit bericht mensen op het hart drukken dat rookmelders van levensbelang zijn. Ook in de kinderkamers! Dit vergeten ouders vaak, naast het leuke bedje en de commode. Als je een brand vroeg ontdekt, heb je meer kans om weg te komen met je gezin.

Ouders, de rookmelder hoort dus ook op de uitzetlijst van de kinderkamer!

Klik hier om het originele bericht met de uitgebrande kamer te zien.

Plaats een reactie