Ik krijg vaak de vraag hoe ik mijn jongens toch zo leuk style

|

Welke vrouw houdt er nu niet van kleding? En wat is er nog leuker dan dat je een kleine mini copy van jezelf hebt rondlopen? Nou hoor ik veel vrouwen denken: “Ja, maar ik heb een zoon. Hoe doe ik dat dan?” In deze blog zal ik meenemen in mijn zoektocht naar leuke kleding voor mijn zoontjes. Hoe ik ze stijl en hoe je ook met je jongens kan twinnen. Misschien vertel ik jullie wat nieuws en misschien ook wel helemaal niet. Ik krijg in ieder geval heel veel de vraag hoe ik nou toch altijd mijn jongens zo leuk style!

Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik mix en match echt alles bij elkaar en door elkaar. Dus denk ik er heel erg lang over na? Nee, eigelijk niet. Ik ben zelf iemand die van alle stijlen houd: netjes, stoer, comfy en ga zo maar door. En dit vind ik ook weer super voor mijn jongens. Ik ben ook gek op PRINTJES! Ge-wel-dig! Wat een uitkomst al die leuke panterprintjes nu ook voor de jongens in de winkel. Levi kreeg al enige tijd deze print aan, maar dan werd je soms echt wel raar aangekeken op straat, want heyyy hij is toch geen meisje?! Tegenwoordig vinden gelukkig steeds meer mensen dat deze printjes ook echt tof zijn voor een jongen. Trek ik mij er iets van aan als mensen iets zeggen over onze kleding? Nee eigelijk niet, haha.

Op de vraag die ik vaak krijg waar ik het allemaal koop heb ik een simpel antwoord; echt het allermeest via alle leuke instagram accountjes die er tegenwoordig te vinden zijn. Dit maakt iets al snel uniek. Ik ben zelf geen fan van de grote ketens. Tuurlijk koop ik er wel eens en dan match ik het weer leuk met iets wat er dan niet vandaan komt. Maar eigelijk lopen mijn kinderen in de niet alledaagse outfits. Er is zoveel te vinden via Instagram en ik gun het deze instamommy’s ook super erg. Mensen die naaien als hobby erbij doen omdat de meeste ervan zelf ook mama zijn. En er zijn steeds nieuwe verschillende printjes waar ze de leukste dingen mee maken! Heb je zelf een idee, stuur dan een foto en de meesten kunnen het zelfs voor je op maat maken. Dat is toch te leuk?! Zo heb ik voor de verjaardag van Levi twee super toffe outfits laten maken bijpassend bij mijn jurk van die dag.

Twinnen met je zoons is ook leuk en kan echt! Twinsets zijn er nog niet heel veel te vinden voor moeders samen met zoons (meestal is dit moeder-dochter of vader-zoon). Je moet even goed zoeken op Instsgram!

Wat ik jullie mee wil geven: denk out of the box. Combineer alles lekker met elkaar. Mocht je er echt niet uitkomen met een bepaald kledingstuk dan wil ik jullie altijd helpen om er iets super tofs van te maken! Op mijn pagina deel ik dagelijks leuke kiekjes met links naar de desbetreffende shops. Ik vind het leuk om mensen te inspireren met mijn foto’s en kledingstijl. Wat voor stijl trekt jou het meeste aan? Net als ik alles door elkaar of toch iets voorzichtiger?

ANNEMIEKE

Plaats een reactie