Founder Laura laat haar lichaam na 4 zwangerschappen zien. “Dit is echt!”

| , ,

Ik zie erg vaak slanke, mooie mama’s langskomen terwijl ze net bevallen zijn. En dan denk ik: “Hoe dan!?!?”. Ik heb mijn oude lichaam zelfs niet na maanden en maanden teruggekregen. Ik dacht dat dat wel de norm was en schaamde me voor mijn lichaam. Na iedere zwangerschap werd het erger. Mijn strakke lijf is weg. Voorgoed. Dus mijn bikini ging de deur uit en ik verwelkomde een badpak, ja al op mijn fakking 30e levensjaar. Nu ben ik bevallen van de vierde en is mijn lichaam zo compleet anders. Ik heb 36 maanden kinderen gedragen. 36! Dat zijn drie hele jaren! Ik ben vier keer een huis geweest. Een huls voor mijn kindje. Ik heb vier baby’s groot gebracht. Daar ben ik trots op. Ik heb ontdekt dat de meerderheid van de vrouwen een ander lichaam krijgt, maar dat iedereen dat achter gesloten deuren houdt. Oke, ik als founder van Kids en Kurken wil taboes doorbreken, laat ik dan ook beginnen om mijn lichaam te laten zien na al die zwangerschappen en bevallingen. In de hoop dat meer vrouwen dit doen. En nee, ik laat niet mijn punani zien en ook niet mijn borsten met tepels. Maar je mag zien wat er met mijn slanke lijf en strakke huid is gebeurd. Ik ben in de overtuiging dat 9 van de 10 mama’s dit ook hebben. Hopelijk delen meer vrouwen foto’s.

Plaats een reactie