Wat gaan er veel geruchten rond! Founder Laura vertelt nu eindelijk of ze zwanger is van de vijfde…

| , ,

Er gingen al een paar weken geruchten…. En de vraag is al vaak aan mij gesteld: “Ben je zwanger van de volgende?!” Hoewel ik vaak vaag heb gedaan en geen concreet antwoord heb gegeven, zal ik in deze blog mijn antwoord geven.

Het klopt. Ik krijg een vijfde kindje. Of eigenlijk heb ik al een vijfde kindje… En dit is niet in een opwelling gebeurd. Het is geen ongelukje of ‘we zullen het wel zien’. We hebben zoveel mogelijk energie erin gestoken een voorbereid, zover dat mogelijk is natuurlijk. Want ja, je hebt veel helemaal niet zelf in de hand. De uiteindelijke regie ligt ergens anders. Waar?! Tsja, wisten we het maar… En nu ik alles zo eerlijk vertel, zal ik ook bekend maken dat dit kindje niet van mijn huidige man is. Heftig he?! Het is met een ander. En mijn man vindt dat goed. Hij is er zelfs trots op. Op mij, maar ook die ander.

Ik zal je meenemen naar het begin. Kelly en ik hebben elkaar ontmoet via Kids en Kurken. Zowel Kelly als ik hadden een prematuurgeboorte meegemaakt en vonden veel herkenning bij elkaar. Het klikte direct. En zo is het idee ontstaan. We hebben mega veel gebrainstormd, elkaar vaak ontmoet, ideeën uitgewisseld. Van het één kwam het ander. En ineens was na maanden het kleintje daar: stichting DANK. Maar ècht. Het is ècht mijn vijfde kindje. Zo voelt het. Nog heel fragiel, jong en klein. Het moet nog verder groeien, maar het zaadje is geplant. Stichting DANK is een platform voor iedereen die te maken krijgt met een vroeggeboorte. In alle heftigheid is het fijn om andere gelijkgestemden virtueel te ontmoeten. Tips te krijgen, verhalen te lezen en bovenal jouw eigen ervaring te delen. Naast dat het therapeutisch werkt voor de ouder, kunnen anderen er kracht uit putten en is het mooi om als herinnering te hebben. Gewoon om nog eens terug te lezen. Maar dat is niet alles wat de stichting doet. Binnenkort willen we iedere prematuurouder kosteloos een uitgebreid preemiebox geven om de baby en ouder in het zonnetje te zetten en een blijvende en tastbare herinnering te maken. Een hart onder de riem. Een tastbaar lichtpuntje in de duisternis. Er zitten hele speciale en mooie cadeaus in de box. Stichting DANK zal gaan samenwerken met de grootste en bekendste stichtingen en organisaties op prematuurgebied. Vroeger had ik als prematurenouder namelijk geen idee waar ik terecht kon voor professionele foto’s, premtuurkleding, dagboek, feiten, kennis en al helemaal niet als ontmoetingsplek. Wij brengen met stichting DANK alles helder, overzichtelijk een duidelijk samen en helder in beeld.

Geen DANK!

Volg ons hier alvast op Instagram. Dat zou ons enorm helpen!

FOUNDER LAURA

Plaats een reactie