Met baby op pad in de stad? Geen probleem met deze kinderwagen van Scandinavisch merk Thule

|

Op stap met een baby in de stad: een uitdaging. Je wilt je baby veilig vervoeren, maar ook dat hij comfortabel ligt of zit. Ook in smalle stadsstraatjes en bij het in- en uitstappen van de tram.  Oh en die wagen moet er het liefst ook een beetje leuk uitzien. Het oog wil ook wat. Wij checken de nieuwste kinderwagen van Thule: de Thule Shine. Ook keken we naar andere opties van Thule. Voor iedereen een passende wagen.

Onze favoriete nieuwkomer voor in de stad: Thule Shine

Hartstikke leuk zo’n oerdegelijke wagen, maar iedereen die weleens in de stad komt weet dat je daar liever compact bent. Een handzame wagen, zonder dat je daarvoor inlevert op gemak. Dat kan met de Thule Shine. Van inimini baby tot ondernemende peuter: samen ontdek en geniet je van de stad met deze wendbare wagen.

De kinderwagen Thule Shine heeft het allemaal voor een fijne prijs

De sterke zwenkwielen zijn geschikt voor stoepjes en klinkerweggetjes. En door het slanke design van de wagen manoeuvreer je moeiteloos door de smalle straatjes van je lievelingsstad. De Shine weegt bijna niks, waardoor tram in en bus uit geen probleem is. Je klapt hem makkelijk op in je favoriete koffietent en is jouw voordeur niet op de begane grond? Met deze wagen kun je zelfs de trap op en af.

Nog meer redenen waarom we fan zijn van de Thule Shine

  • Is je baby de kinderwagenbak ontgroeid, maar slaapt hij nog wel eens in de wagen? Je zet het grote zitje makkelijk achterover, voor een lekker dutje.
  • Thule zorgt niet alleen voor de baby. Ook aan jou als ouder is gedacht. Zo kun je deze wagen met één hand bedienen, zowel tijdens het inklappen als met sturen.
  • Ook aan de boodschappen en de luiertas is gedacht. Dankzij de ruime draagmand onderin kun je alles meenemen van je tripje aan de zaterdagmarkt of als je tijdens een rondje stad wel erg veel leuke babykleding tegenkomt. 
  • Geen ruimte thuis of in je lievelingsrestaurant voor een grote wagen? Je klapt de Shine compact in en zet hem rechtop weg. Scheelt een zee aan ruimte.
De nieuwste hit: Thule Shine

Andere fijne opties om met je baby op avontuur te gaan

Thule vindt het belangrijk dat je als ouder kunt kiezen voor een wagen die bij jou en je leven past. Daarom hebben ze meerdere opties voor mensen met een actief leven. In en/of buiten de stad…

Vanaf het begin de vrijheid van de fiets: Thule courier

Ben je met je gezin graag en veel onderweg? Dan voelt een wandelwagen beperkt – want je komt niet zo ver. Daar heeft Thule wat op bedacht. Met de Thule Courier wissel je makkelijk en snel van fietskar naar wandelwagen. Door de ruime zitruimte kunnen hier zelfs twee kids in zitten, veilig in de vijfpuntsgordel. En heb je de kinderen niet bij je? Dan kun je de fietskar ook ombouwen tot cargo-kar. Ideaal als je veel spullen mee wilt nemen naar het strand of de weekboodschappen met de fiets doet. En als de kids groot genoeg zijn om zelf te fietsen of bij de andere ouder op de fiets zitten: je kunt de Thule Courier ook gebruiken om je hond mee te nemen. Nu kun je ècht met het hele gezin op pad.

Ideaal voor iedereen die ook met baby blijft reizen: Thule Sleek

Ben je van plan om er veel en vaak op uit te gaan met je baby? Kijk dan eens naar de alleskunner Thule Sleek. Deze kinderwagen van het Scandinavische merk is niet alleen mooi om te zien – check deze uitvoering in het groen met matzwart frame – maar ook veilig en praktisch. Door de lekvrije schokdempende wielen zijn stoeprandjes geen probleem en ook over de meest hobbelige klinkerweggetjes glijd je moeiteloos. Door het fijne ontwerp en de grote wendbaarheid kun je deze wagen ook op ander oneffen terrein gebruiken. Denk hierbij aan het bos of een wandeling over de hei. Met de Thule Sleek kun je alle kanten op.

Voor actievelingen in en buiten de stad: Thule Urban Glide 2

Wil jij niet in het bos lopen en je wagen op moeten tillen op zanderige stukken? Houden jullie van hardlopen en wil je dat ook met de kinderen blijven doen? Bekijk dan de Thule Urban Glide 2. Twee grote achterwielen en een voorwiel dat je aanpast naar je wensen. Wendbaar zijn in de stad? Zet het voorwiel los. Hardlopen of een wandeling over oneffen terrein? Dan zet je het voorwiel vast. En waar je bij ‘normale’ kinderwagens moet remmen met je voet, heeft deze kinderwagen een met de hand bedienbare draairem. Hierdoor kun je veel beter remmen als je in een heuvelachtig gebied bent of als je aan het joggen bent. En wil je weer naar huis? Je klapt de Thule Urban Glide 2 met één hand in. Scheelt een hoop geklungel bij de auto.

Welke kinderwagen past bij mij?

We zien dat Thule heel erg bezig is met een actieve lifestyle en hoe je daar je kinderen veilig en stijlvol in mee laat gaan. Dit is echt een merk dat met ouders meedenkt. Hoe je dan weet welke wagen bij jullie past? Door te testen. Dit kan op de negenmaandenbeurs. Bekijk welke wagen je mooi vindt, maar ook of de duwstang voor jullie allebei op comfortabele hoogte komt, hoe de wagen inklapt en neem de afmetingen van je kofferbak mee: heel onhandig als het niet past.

Plaats een reactie