Hotspot voor het gezin: een weekend sporten en genieten bij hotel HUP

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Afgelopen maand hebben we HUP hotel bezocht. HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Hier kan alles: fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. Voor volwassenen biedt SportHotel HUP dus talloze mogelijkheden om actief te blijven. Iedereen kan zich fysiek uitleven. Daarnaast biedt het hotel wandelingen en fietstochten in de omgeving, waardoor gezinnen de natuur kunnen verkennen en nieuwe avonturen kunnen beleven. Heb je geen zin in sport? Geeft niets, want je kan er ook heel goed chillen.

Accommodatiefeiten

Type accommodatie: Hotelkamers

Aantal personen: 6 personen

Regio: Noord-Brabant, Mierlo

Prijsklasse in het weekend: high (vanaf 55, 27 EUR per bed per nacht)

Budget = 25 – 40

Normal = 40 – 55

High = 55 – 65

High End = > 65

MATCH room

De dubbele kamers waren met elkaar verbonden door een binnendeur. We hadden maar liefst 64m2 tot onze beschikking. Het was ontzettend gaaf dat we op onze kamers konden tafeltennissen met elkaar. Kamer 1, tegen kamer 2. Bovendien stonden er skippyballen tot onze beschikking. De kinderen hupsten één voor één de kamer rond. Hoe leuk! Verder was er een grote keuken en veel lekkere stoelen. Heel de kamer (en natuurlijk hotel) staat in het tekenen van sport. Het is origineel en goed doorgevoerd.

De invulling van ons weekend

zaterdag

Bij aankomst wilden de vier kinderen (10, 8, 5 en 3) eerst naar de legokamer. Bouwen. Ik nam met mijn man plaats in het restaurant. We bestelden lekkere tussendoortjes: nacho’s met kaas en friet. De kinderen liepen van de legokamer door naar de bioscoop. Frozen stond op en dat konden al onze kinderen enorm waarderen. Even een rustmoment. Ze nestelden zich allemaal in de grote kussens, totdat wij ze riepen voor het eten en drinken.

Hierna pakten we ons zwemgoed, bandjes, handdoeken en badjassen in. Op naar het zwembad. Nikki en Lola sprongen in het diepe, terwijl de twee kleinsten in het babybadje zaten. Zij speelden met balletjes en schepjes. Hierna namen wij de jongens ook mee naar het diepe. Ze bleven zelfs drijven en maakten zwembewegingen. Tijd om Sef (5 jaar) om zwemles te doen. Ik nestelde me een kwartier in het bubbelbad. Hierna stapte ik de sauna in. Zalig! Na ruim 1,5 uur zwemmen en spetteren, liepen we terug naar onze kamers. Omkleden en klaar maken voor het dinner.

De reservering stond om 18.00 uur. Stipt stonden we klaar. We bekeken de menukaarten en besloten allemaal pizza te bestellen. De kinderen hadden er zin in. De pizza’s werden geserveerd met pizzascharen. De kinderen vonden het hilarisch en knipten hun pizza’s in allerlei driehoeken. Uiteraard kregen de kleintjes niet alles op, maar geen punt, we mochten de pizza’s meenemen in dozen. Fijn! In de chill lounge bestelden we allemaal nog een ijsje en gleden de kinderen van de binnenglijbaan. Aan het einde nog even schommelen in de hangkuipjes en daarna, hup, naar bed.

zondag

Na een goede nacht, maakten we ons klaar voor het ontbijt. We aten croissants, verse broodjes en gebakken eitjes met spek en dronken sap en flinke koppen koffie. De jongens namen een donut toe. Hierna speelden we een paar potjes tafeltennis in de sportruimte van het hotel.

De kinderen wisten dat er een indoor speelpaleis was, en noemden dat ieder uur. Dus nu was het tijd om echt naar Monkey Town te gaan. De kinderen renden er naar toe en bestormden de klauterbanen. Lola deed prachtige kunstjes op de enorme trampoline. Sef en Rocco gleden van een plaats op de rolglijbaan. Nikki sprong het ballenbad in. Alle kinderen verzamelden zich daar en hielden een ballengevecht. Ze gierden van het lachen. Hierna speelden Lola, Sef en Rocco verder: ze bouwden een huis van megalego. Nikki ging met mij en haar vader de lasergameruimte in. Ontzettend spannend want het was pikdonker, alleen je pistool gaf licht. We ontweken muren, renden en schoten op elkaar tot de tijd om was. Hijgend kwamen de gameruimte uit. Dit was ook flink sporten zeg!

Kortom, HUP hotel is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een actief en vermakelijk uitje. Met zijn uitgebreide faciliteiten en activiteiten, is het hotel de perfecte plek om te ontspannen, plezier te hebben en nieuwe herinneringen te creëren. We hebben het ontzettend leuk gehad. Het HUP hotel is anders dan alle andere hotels in Nederland. Het heeft echt een uniek sportconcept. Ik zou zeggen: Hup, naar Mierlo!”. HUP is ook een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en actief uitje.

Plaats een reactie