Mijn babyshower is de vreemdste ooit …

| ,

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen.

Daar waggelde ik dan; 38 weken zwanger en ik leek wel te exploderen. De vraag of ik zwanger was van een tweeling, hoorde ik continu. Het irriteerde me. Soms gaf ik alleen een zucht als antwoord. Ik was er klaar mee, het commentaar, de veel te strakke zwangerschapskleren, dat ik mijn voeten niet kon zien of mijn vagina normaal kon scheren. En al helemaal dat mijn teennagels ongelakt waren. Mijn babyshower had ik nog niet gehad, maar verwachtte ik elk moment. Bah, daar had ik al helemaal geen zin in. Als ik lach, raak ik snel buiten adem, ongemakkelijk. Vanavond had ik zogenaamd een heerlijk avondje met mijn man. Ik voelde aan mijn water dat er wat anders op de planning stond. En ik kreeg gelijk …

Mijn babyshower verwachtte ik al

Mijn man moest plotseling ineens weg naar een spoedklus. Hij werkt op de bouw en daar was ‘plotseling lekkage’. Wat doorzichtig! Hij viel keihard door de mand. Ik zwaaide hem uit en na een half uur ging de deurbel. En ja hoor, daar stonden al mijn 15 vriendinnen aan de deur te juichen en te joelen. Iedereen kwam binnen, pakte een drankje met alcohol, behalve ik natuurlijk. Hier keek ik ook weer naar uit, een ijskoud wijntje. Iedereen leek nerveus. Wat was er toch aan de hand? De babyshower was al begonnen, het geheim was uit. Maar wat was er dan? Er hing een gespannen sfeer. Mijn vriendinnen fluisterden ook regelmatig.

Er was iets geheimzinnigs

Een vriendin vroeg of ik even mee naar buiten ging, het was immers nog lekker weer. Wat een rare vraag! Waarom zou ik helemaal naar buiten waggelen. Gewoon zomaar. Voor de lol? Nee ….Net als ik buiten wil vragen wat er speelt, hoor ik de deurbel. Eén vriendinnetje – Isabel – kon niet komen, waarschijnlijk kan ze alsnog. Ik wil naar de deur lopen, maar mijn vriendin houdt me tegen. Ze staat voor de deur en vraagt of we een blokje om kunnen gaan. Nou weet ik zeker dat er wat geheims is; ze doen allemaal zo raar.

Als ik terugkom en door mijn achterdeur kom, hoor ik strippersmuziek. Hele ordinaire! Er komt een jonge mooie man op me aflopen. Langzaam trekt hij zijn bloesje knoop voor knoop uit. Wel… Heb …. Je….. Ooit. Deze meiden zijn knettergek! Ze schreeuwen alsof hun leven ervan afhangt en ze hebben stuk voor stuk blosjes op de wangen. ‘Een vriendin roept: ‘Je bent zo sexy als je danst’ en draait een rondje. De stripper duwt me zachtjes in een stoel en staat druk te zwaaien met zijn kont. Hoppa, broek uit. Langzaam gaat hij de rij meisjes af. Iedereen mag ergens aan vast houden en ik denk dat ik het zo netjes verwoord hebt. Dan draait hij zich om naar mij en gaat met zijn blote borstkas dicht bij mij staan, hij duwt mijn benen open en gaat ertussen staan. In één beweging trekt hij zijn strakke boxer naar beneden en staat helemaal naakt voor mij in mijn woonkamer. In mijn huis. Op strippersmuziek. Automatisch kijk ik naar beneden, nee, dat wil ik helemaal niet! Hij draait zich om naar de andere meisjes en maakt na een paar lange tellen een diepe buiging.

SANNE

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen.

Plaats een reactie