Een héle bijzondere plek voor gezinnen: vakantiepark de Thijmse Berg

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Afgelopen maand genoten we op vakantiepark de Thijmse Berg. Hier kun je ultiem ontspannen. Wat een unieke plek in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug!

Accommodatiefeiten

Type accommodatie: Pool lodge, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 extra toilet

Aantal personen: 6 personen

Regio: Rhenen, Utrechtse Heuvelrug

Prijsklasse in het weekend: high (vanaf 54,30 EUR per bed per nacht)

Budget = 25 – 39

Normal = 40 – 54

High = 55 – 64

High End = > 65

Exclusieve en luxe Pool Lodge

Hier krijg je met het hele gezin een echt luxe resortgevoel. De moderne lodge is voorzien van pure luxe en comfort. De inrichting van het huis en de tuin straalt luxe uit. In de tuin is een groot terras met meerdere plekken waar je in het zonnetje kan genieten. Zo straat er een enorme eettafel met parasol en 6 stoelen. Er is ook een knus zitplekje gemaakt voor het huis, met uitzicht op het bad. Maar je kan ook loungen op de ligbanken aan het zwembad. De exclusieve privé dipping pool is het in één woord: geweldig. Er is ook aan de veiligheid gedacht, want er staat een hek om het badgedeelte in de tuin. Fijn met een kindje van 6 en 4. Mocht je eerst willen douchen dan staat er een enorme buitendouche. Dit is puur genieten in een oase aan rust. Je zit midden in de bossen.

De invulling van ons weekend

VRIJDAG

Bij aankomst waren we onder de indruk van het luxe huis (in bohemian sfeer) en het exclusieve privebad. Alles ademde rust en luxe uit. Het hele gezin kleedde zich om in zwemgoed en sprong het water in. Het is een verwarmd bad, dus altijd lekker. We stoeiden met elkaar en speelden waterspelletjes. Nikki en Lola oefenden hun handstanden, terwijl Rocco en Sef met waterpistolen op hun voeten schoten. Het voelde zo intens en puur. Ik denk dat ze dit ‘geluk’ noemen. Nadat de kinderen uitgedobberd waren, liepen we naar de brasserie. Het is daar heerlijk knus en straalt een bohemian Ibizasfeer uit. Fijn! De bar is een gezellige plek, dus daar kan je ook aan zitten. Daarnaast is er een groot terras. We bestelden saté, spareribs, pasta bolognaise, hamburger en salade caprese. Het smaakte allemaal lekker. Ook de kinderen hadden hun bordjes leeg en dat zegt genoeg. We sloten af met voor iedereen een ijsje. Tijd om naar bed te gaan.

ZATERDAG

We ontbeten lekker buiten aan de grote eettafel. Het zonnetje kwam te voor schijn, en dat was puur genieten. We smeerden de kinderen in en speelden een aantal gezinsspelletjes. Er kwam een vriendin met haar kindje langs. We doken met z’n alleen het privezwembad in. Een aantal uur later bezochten we samen het waterspraypark. Dit is zo tof voor kindjes! Ze spetterden en speelden bij de aapjes, kokosnoten, scheepjes en kanonnen. Wat een pret! Rocco ging even in het verwarmde minibadje en gleed van de glijbaan. We besloten om ook met zijn allen in het grote algemene verwarmde zwembad te zwemmen. Dit is allemaal in het midden van het park. Er is ook een indoor speelplek en een buiten speeltuin. Het ontbreekt hier aan niets. Wat een paradijsje zeg! We voelden allemaal een ultiem vakantiegevoel. Ik zag de kinderen stralen. ‘s Avonds aten we lekkere pizza caprese en margarita in de brasserie. Thuis deden we een aantal gezinsspellen in de fijne woonkamer.

ZONDAG

In de ochtend lag iedereen lekker in of rondom het prive zwembad. Echt het hele gezin kwam tot rust. Er kwam een vriend lang om samen de Smartphone Speurtocht in het bos te doen. Even lekker afkoelen. We hebben veel plezier gehad in het zoeken naar de sleutels en antwoorden bedenken op raadseltjes. We waren ruim een uur bezig met de tocht. We besloten een cocktail en fris te drinken in de brasserie. Daarna aten we een broodje in onze tuin en namen we een allerlaatste duik in ons prive zwembad.

Plaats een reactie