Dit is de allernieuwste collectie van Zeeman, en dit item moet je hebben, voordat het uitverkocht is!

| ,

Kinderen willen kleren die lekker zitten. Ze moeten kunnen rennen en spelen, door weer en wind. Wist je dat Zeeman de collectie steeds duurzamer maakt? De nieuwe folder voor de herfst 2023 ziet er gaaf uit. Zeeman is ontzettend populair door toffe collecties en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ga er vaak heen voor al mijn kinderen: Nikki (maat 152), Lola (maat 146), Sef (maat 122) en Rocco (maat 116). Hun nieuwe collectie is om door een ringetje te halen! Kijk hieronder mee voor de meisjes- en jongenskleding. De items vliegen over de toonbank, dus weer er snel bij!

Kinderkleding meisjes maat 92-128

De nieuw items zijn leuk te combineren. In de collectie zijn mooie kleuren gebruikt, die ook als basic kunnen dienen. Vooral het teddy-gilletje valt in de smaak. Natuurlijk is er ook een goede flaired jeans die niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Tip: draag het met een blouse en het teddy-gilletje.

De items hieronder (Lola is vooral weg van het jack, deze móet je hebben) vliegen over de toonbank, zorg dat je er eentje te pakken krijgt. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. De flaired bloemenbroek bijvoorbeeld kost nog geen 6 euro. Hebben, hebben, hebben. Klik snel op de afbeeldingen of jouw maat nog beschikbaar is.

Kinderkleding meisjes maat 134-164

Kinderkleding jongens maat 92-128

De collectie is vooral stoer, denk aan donkere tinten en een sportieve look. Alle kledingstukken zijn wederom goed te combineren. Met een aantal van deze kledingstukken ben jij klaar voor herfst. De sporttruien in leuke kleuren springen er tussenuit! Een musthave voor aankomende herfst. Combineer het met een goede jeans of juist een joggingsbroek.

De items hieronder zijn onze favorieten en gaan erg hard. Klik op de afbeeldingen om jouw maat te zoeken en te bestellen, voordat ze op zijn!

Kinderkleding jongens maat 134-164

Bij de grotere jongens zien we veel blokking (blokken in verschillende kleuren). Wees er snel bij!

Plaats een reactie