Op dit Nederlandse vakantiepark heerst een leuke festivalsfeer

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Afgelopen maand genoten we bij vakantiepark Mölke. Even helemaal gas terug nemen, onthaasten en genieten. De wekker ging uit.

Vakantiepark Mölke

Dit park ligt prachtig aan de Regge, midden in de natuur. Hier gaat alles in een heerlijk langzaam tempo. Rust. Er heerst een festivalsfeer op het park voor jong en oud, en dat is zo ontzettend gezellig! Bovendien zijn er tal van faciliteiten zoals suppen, kanoën, op een terrasje zitten of een bootje huren. Heerlijke activiteiten in de buitenlucht. Mocht het niet zo’n lekker weer zijn dan kan je binnen zwemmen, naar de binnenspeeltuin of bowlen. Het park heeft een uitstekend (kindvriendelijk) restaurant, snackbar en streekwinkel, maar het mooiste van alles is de ontbijtservice. Het pop-up restaurant met tenten en doeken, doet zeer festivals aan. Mölke heeft ontzettend veel te bieden! Je kunt uit veel verschillende accommodaties kiezen: van boomhut tot wellnesshuis.

Ons weekend

Vrijdag

We kwamen einde middag aan op het vakantiepark, middenin het bos. Heerlijk! Nadat we de kamers hadden verdeeld, maakten we pasta in het luxe wellnesshuisje. Direct na het diner, stapten we in onze hottub in de tuin. We bubbelden met z’n allen (6), genieten! Ik en Chris hadden er een wijntje bij. We namen samen de wensen en de planning door. We proostten op een leuk weekend.

Zaterdag

In de ochtend konden we onze ontbijtmanden ophalen bij de streekwinkel. We genoten van streekproducten zoals: croissants, broodjes, kaas, eieren, yoghurt, fruit, koffie en sap. Wat een verwennerij! Hierna liepen we een rondje over het vakantiepark. De kinderen besloten op de airtrampoline te springen. Chris en ik lagen ondertussen allebei in een hangmat ernaast. Relax. In de middag huurden we een bootje. We vaarden heerlijk zelf over de Regge. Al die vogelgeluiden om ons heen gaf een heerlijke rust.

Aan het einde van de middag liepen we naar de bowlingbaan. It’s playtime! De kinderen genoten van de wedstrijd. Vol kracht, passie en met een hoop gelach vlogen de ballen de baan op. Uiteindelijk won de oudste dochter (11). Direct hierna stond er een reservering in het kindvriendelijke restaurant. Chris en ik bestelden bier voor ons en appelsap voor de kinderen. De twee kleine jongens (4 en 6) wilden poffertjes eten. De grote meiden wilden een volwassen gerecht. Ik koos sate, Chris spareribs, Lola een schnitzel en Nikki een burger. We smulden er van. De kinderen namen nog een ijsbolletje toe: vanille, aardbei en chocolade. Chris en ik aten een goddelijk chocoladetaartje. Thuis doken we, nadat we de jongens op bed hadden gelegd, met de meiden in de hottub. We zagen een prachtige zonsondergang.

Zondag

We haalden weer onze ontbijtmanden op. Yum! De kinderen wilden weer op de trampoline springen. Daarna trakteerden we ze op een waterijsje in de zon, bij het pop-up-restaurant. Chris en ik bestelden een biertje. We overlegden wat het leukste was van het weekend en wat de kinderen nog wilden gaan doen. We besloten uiteindelijk een safariautootje op te halen. De jongens reden daar het hele vakantiepark mee rond. Wat hadden ze een plezier! De meiden bliezen hun banden op en doken het zwembad in. Toen we allemaal weer samen waren, stapten we voor de laatste keer de hottub in. We reden volledig opgeladen naar huis.

Plaats een reactie