Pas bevallen? Dit zijn de echte musthaves volgens Kids en Kurken!

Wij zoeken altijd de allerhipste, de allerleukste en de allermooiste spulletjes voor jou en je kleine. Zeker als je net bevallen bent, shop je graag voor je mini-me. Daarom hier wat inspiratie met een Kids-en-kurken-sausje! wij houden van roze, goud,  dierenprints, glitter en een goede basis. Guess what?! Elk item kan je bij Kids en Kurken winnen. Hoe? We hebben iedere dag van de geboortespecial een te gekke winactie. Hou onze Socials de aankomende week goed in de gaten!

Je hebt net een grote prestatie gericht: je hebt je baby eruit gewerkt. Tijd om dit te vieren! Met deze armband van Breekbaar met de naam van je zoon of dochter, sta je iedere dag stil bij jouw wonder.

img_2068-kopie.jpg

Deze mooie geboorteposter van illustrator Anika Bosker pronkt mooi aan de muur van iedere babykamer. 

PicsArt_05-22-11.13.38 (1).png

Wij zaten te struinen op het internet op zoek naar hippe bijtringen. Kijk, wij houden natuurlijk van roze. Kids en Kurken is deels roze. En toen zagen we deze en slaakten een zucht. DIT. IS. HET.

Dit is een musthave omdat wij van mening zijn dat elke babyitem in huis ook een luipaardenvariant MOET hebben. Erg leuk als de speenkoord bij jouw schoenen of jas matcht toch?!

ee258bea8ad74b0167c842fd4bc567ba704c8733.jpg

Flamingo's zijn de bom en met deze kleuren is het ook voor een jongetje geschikt. Kijk, we hadden het al eerder over vlechten. Dit is ook vlechten, maar gaat een tandje verder, 3.0.