Hilarisch! Deze hunk klapte een sterk shotje alcohol toen hij hoorde dat hij vader werd! Lees de rest van het interview

Kids en Kurken heeft weer een supergave papa gevonden. Ivo is lekker ruig, zit vol tattoos en houdt van drank. Kijk, daar kunnen wij wel wat mee. Rot op met beschuitjes eten, laten wij samen shotjes klappen. Nee, wij zijn ook geen theeleuten. Als wij vragen naar jouw gaafste avond of nacht ooit, weten wij zeker dat daar geen thee aan te pas is gekomen. So bottums up.... Deze papa geeft zicht bloot aan Kids en Kurken.

Screenshot_7.png

1. Stel jezelf even voor!

Ik ben Ivo, 35 jaar jong, papa van dochtertje Lux en eind 2017 voor mijn liefde Lucienne en het komende gezinnetje verhuisd van Amsterdam naar Groningen.


2. Wat doe je voor werk? Je ziet er ruig uit!

Ik zit in drankindustrie en werk voor A brand New Day. Hierin ben ik brand activation manager voor Jack Daniel’s en ben dagelijks bezig met de horeca, doelgroepen, events en het merk Jack Daniel’s.


3. Hoe reageerde je toen je hoorde dat je vader werd?

Ik nam een shot Jack Daniel’s en moest echt even zitten. ;)

Screenshot_1.png


3. Wat vind je het leukste en wat het irritantste aan het vaderschap?

Ik geniet van bijna elk moment met die kleine aap. We nemen haar ook overal mee naar toe, wat nu al resulteert in een hele chille baby. Wel wordt mijn roze wolk s ’nachts soms afgewisseld met een honkbal knuppel.


4. Hoe is de rolverdeling tussen jou en je partner? Ik weet dat mijn man het raar vond om een poenanie schoon te maken. Whahaha. Ook last van?

Haha in het begin moest ik daar ook even aan wennen. Maar nu ik koning 'poepluier verschonen' ben geworden pak ik dat ook s ’nachts op. Lucienne geeft borstvoeding dus we maken dan een eerlijke combinatie van taken.


5. Omschrijf jezelf als papa.

Chill, gezellig, liefdevol en duidelijk.


6. Robbie Williams zei dat het was alsof zijn lievelingskroeg in de fik stond... haha. Hoe vond je de bevalling?

Ik bleef aan de ‘kopse’ kant en sloeg meerdere kruisjes. Gelukkig bleef mijn lievelingskroeg keurig intact!

Screenshot_4.png


7. Hoe zijn jullie op de kindernaam gekomen?

We gingen voor een korte stoere naam. Uiteindelijk kwam Lucienne met Lux.


8. Wat is je tip voor papa's to be?
Slaap! Nu het nog kan!