Waarom mijn vakantie naar de andere kant van de wereld ineens niet door ging…

| , ,

Zo ik dus ook, zoals jullie in een van mijn vorige blogs hebben kunnen lezen was de vakantiebestemming Californië! Zon, zee, eten en shoppen!!

Dit keer, heel goed alles getimed, het vliegtuig pas op donderdag maar vrij vanaf woensdag dus tijd om al mijn to do lijstjes af te werken..

Ik had al weken last van buikpijn maar ik ben nogal een stresskip dus ik dacht dat het aan de stress lag. Op zondag echter klapte ik zowat dubbel van de pijn, toch maar besloten om op maandag naar de dokter te gaan.

Nou, dat was een soort monopoly ‘ga direct naar de gevangenis’, maar dan richting het ziekenhuis kaart van de huisarts. Op de eerste hulp aangekomen werd er direct bloed afgenomen en werd er een echo gemaakt en jawel een ontstoken blinde darm. Nog steeds dachten wij dat het tijd technisch nog wel in orde zou komen.. blinde darm is tenslotte maar een nacht ziekenhuis.

Toen werd het dinsdag en waar normaal alle mensen de volgende dag beter zijn, was ik zieker geworden. De zuster gaf nog even gezellig aan dat ik me er gewoon overheen moest zetten en mijn bed uit moest komen, ik gaf haar op mijn beurt aan dat ik veel pijn had en echt niet kleinzerig ben..

Ik zal jullie alle details besparen maar na een week (!!!) mocht ik het ziekenhuis verlaten.. Dat was dus niet alleen dag blinde darm maar ook daaaag Californië geworden.. uitstellen kon niet ivm het werk van mijn man.

Echt hè, al die ‘komt wel goed dat doen we wel even’ heeft bij mij in een ziekenhuis nog nooit gewerkt.. Nu troost ik me maar met mijn blog over het moooooie, heerlijke, waanzinnige Californië..

Liefs Daphne

Plaats een reactie