Jaap Reesema klapt in dit interview uit de school over het ouderschap!

|

Jaap is de man van Kim Kotter. Het stel heeft samen twee mooie zoontjes. Jaap won in 2010 X Factor. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat hij hele goede dancemuziek maakt en nu recentelijk in verschillende landen op nummer 1 staat? Zijn nieuwste single heet ‘Carry me home’ en is gemaakt samen met KSHMR. 

Naam: Jaap Reesema

Aantal volgers: 13,9K

1. Hoe reageerde je toen je hoorde dat je vader werd?

Bizar! Ik kom uit een gezin van 5 kids en mijn broer en zussen hadden allemaal al kids, dus ik was wel wat gewend, maar het gevoel dat je echt een kindje krijgt van je eigen bloed is heel bijzonder…. ik heb wel even gehuild haha, maar ergens krijg je ook wel stress… je weet dat je leven op zijn kop gaat staan en dat is ook mega spannend.

2. Wat vind je het leukste en wat het irritantste aan het vaderschap?

De onvoorwaardelijke liefde, de eerste woordjes, jezelf in de jongens herkennen, samen op stap, er zijn zoveel mooie momenten! Het lastigste vind ik dat je vrijheid echt beperkt is… Je kan niet even een avondje weg of weekendje naar Rome. Alles moet je plannen. En als je met de kids weggaat dan moet je zoveel spullen meenemen; niet te geloven haha…

3. Hoe is de rolverdeling tussen jou en Kim?

We zijn vrij modern, dus we doen denk ik echt precies even veel…. Kim geeft meer borstvoeding, dat dan weer wel haha.. maar we hebben beide een dag dat we thuis zijn en we werken ook beide evenveel. Eigenlijk is er geen rolverdeling.

7. Wat is je gênantste moment geweest met je kid(s)?

Dat Muck mij had ondergepoept in Zuid-Frankrijk. Toen liep ik op de boulevard en iemand uit Nederland wilde met ons op de foto. Pas 10 min later zag ik dat mijn hele witte overhemd bruin was. Leuke foto dus, whaha!

8. Wat is je tip voor papa’s to be?

Wees voorbereid dat je leven gaat veranderen, maar accepteer dat ook echt en geniet daar keihard van. Je moet niet proberen nog veel te feesten. De eerste paar jaar sta je even in dienst van je kids. Dan ben je zelf veel relaxter en geniet je er meer van!

Plaats een reactie