Zonder bh in een outfit, I love it! Check deze outfit.

| , ,

Heerlijk de herfst, kaarsjes aan, kopje kaneel thee. Oké, als ik in Amerika zou wonen zou ik die basic bitch met pumpkin spice latte op Uggs zijn denk ik, haha. Maar dan wel a stylish one. Ik vind die grote warme truien waaronder je lekker de vriendinnen los kan gooien zonder dat iemand dat doorheeft heerlijk! Kijk ieder z’n keus hoor. Ik vind het super mooi bij kleine borsten, zonder bh in een top. Maar ik vind het zelf gewoon niet chill als mensen mijn nips zien als ik het koud heb. En dat gebeurt, want ik heb het altijd koud, gewoon altijd. Dus hoe dikker de trui hoe beter. Beetje too much information, haha. Door naar het setje: een comfy trui, ripped jeans en een baseball pet om het net even een stoer randje te geven. En de Chelsea boots zijn klassiekers die de deze outfit af maken. Dus nu kan je in stijl naar je koffietent rennen voor die pumpkin spice latte, joe!

RACHELLE (klik hier voor haar Instagram)

1 gedachte over “Zonder bh in een outfit, I love it! Check deze outfit.”

Plaats een reactie