Nieuw in ons expertteam: Ontwikkelingspsycholoog Eefje

|

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen.

“Ik zal voor Kids & Kurken regelmatig gaan meekijken met ingestuurde vragen en hier mijn gedachten en overwegingen over meegeven. Ook zal ik vanuit mijn eigen ervaring casussen met jullie delen. Lees HIER en HIER voor een van mijn blogs.”  

Eefje Schoonewille is ontwikkelingspsycholoog en begeleidt in haar praktijk ouders en kinderen om vanuit verbinding bewust(er) te leven en samen te werken. Gebaseerd op Aware Parenting en ACT (Acceptance & Commitment Therapy). “Ik geef zowel live als online begeleiding en cursussen, met als kern dat alle gevoelens er mogen zijn, verbinding de basis is, liefdevolle grenzen belangrijk zijn en dat zowel de behoeften en trauma’s van kind alsook ouder belangrijk zijn. Ik geloof niet in een ‘quick fix’ voor een probleem of situatie, het is altijd afstemmen op de betrokken personen, situatie en context.”

“Mijn missie is zoveel mogelijk kinderen in verbinding met zichzelf en hun omgeving te laten opgroeien, dat kinderen dichtbij zichzelf kunnen blijven, zichzelf niet constant afleiden van moeilijke gevoelens, maar deze echt kunnen doorvoelen. Kinderen die zichzelf kunnen reguleren, opgestapelde spanningen of trauma’s leren ontladen, maar ook niet bang zijn om hulp te vragen, én niet zomaar iets doen ‘omdat het hoort’. Je kind opvoeden tot een evenwichtig, zelfsturende volwassene, vraagt mede om naar jezelf als ouder te kijken en zaken aan te pakken in je eigen leven. Ik werk dan ook veelal mét en/of via de ouders”. 

Binnenkort verschijnt haar online cursus ‘Liefdevol Begrenzen van je Kind’, waarin je leert om je kind bewust op te voeden zonder straffen en belonen en met aandacht voor een gezonde en veilige emotieregulatie. 

Klik HIER om naar haar instagrampagina te gaan.

Wil jij ook niets missen van deze verhalen en artikelen?! Klik HIER om Kids&Kurken op Instagram te volgen.

Plaats een reactie