Dit is het beste gezinsrestaurant van Nederland 2023

| ,

Leuke dingen doen met het gezin is belangrijk. Je versterkt de familiebanden en maakt herinneringen. Je gaat vast wel eens uit eten, dan hebben wij een tip: Hèt gezinsrestaurant 7 continenten. Bij dit restaurant maak je een reis over de wereld: Azie, Afrika, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Oceanië en Antarctica. Elk werelddeel heeft de daar bijhorende heerlijke gerechten. Er zijn burgers uit Amerika, tapas uit Spanje, pasta en pizza uit Italie, sushi uit Japan, en zoveel meer. Er zijn tientallen smaken ijs en drie chocoladefonteinen. Erg overweldigend. Voor ieder (kind èn volwassene) is letterlijk wat wils. Bovendien is er live-cooking, wat erg tof is om te zien. Kakelvers en heerlijk eten op je bord is de standaard.

Het allerleukste is dat 7 Continenten een enorme speelruimte heeft voor de kinderen. Er zijn klimtoestellen, spiegels, glijbanen, maar ook allerlei spellen. Zo kunnen de volwassenen even met elkaar proosten en genieten, terwijl de kinderen spelen. Toen wij er waren, zat er een sminkster in de speelruimte. Nikki en Lola kwamen terug met allemaal mooie bloemen op hun gezicht. Ook liep de mascottekoe langs de tafels. De kinderen lachten en giechelden, vooral Rocco (4) en Sef (6) waren helemaal wild van hem en wilden op de foto. 7 Continenten heeft een all-in prijs. Waarom all-you-can-eat (eten, bier, fris en wijn) zo fijn is, lees je hieronder.

1. Culinaire avonturen

Eten bij een 7 Continenten is een culinair avontuur. Het biedt een breed scala aan gerechten en keukens. Het is de ideale gelegenheid om de smaakpapillen van je gezin te verwennen en hen te laten genieten van een verscheidenheid aan gerechten die ze anders misschien niet zouden proberen.

2. Geen gedoe

Eén van de grootste voordelen van eten bij 7 Continenten is het gemak. Er is geen menu om te bestuderen, geen beslissingen om te nemen over wat te bestellen, en geen wachttijd voor je eten. Je kunt gewoon ontspannen, genieten van het gezelschap van je gezin en je bord vullen met wat je maar wilt, zo vaak als je wilt.

3. Iedereen kan zijn favorieten gerecht vinden

Gezinnen bestaan uit individuen met verschillende voorkeuren als het op eten aankomt. Wat de ene persoon lekker vindt, is misschien niet de favoriet van een ander familielid. 7 Continenten lost dit probleem op door een verscheidenheid aan opties aan te bieden. Dit betekent dat elk gezinslid zijn of haar favoriete gerechten kan kiezen en genieten zonder compromissen te sluiten.

4. Sociale interactie

Eten bij een all-you-can-eat restaurant moedigt sociale interactie aan. Aan tafel delen gezinsleden verhalen, lachen en praten terwijl ze genieten van het eten. Er is iets magisch aan het delen van een maaltijd zonder de afleiding van koken, inschenken en opruimen.

5. Portiecontrole

Hoewel “all-you-can-eat” klinkt als een uitnodiging om te veel te eten, biedt 7 Continenten eigenlijk de kans voor gezinsleden om hun eigen porties te beheren. Het stelt hen in staat om kleine porties te nemen van gerechten die ze willen proberen zonder de verplichting om een volledige maaltijd te bestellen.

6. Kiezen voor diversiteit

7 Continenten biedt gerechten uit verschillende keukens en culturen. Dit opent de deur naar educatie en bewustwording over de culinaire diversiteit in de wereld. Je kunt samen met je gezin gerechten uit verschillende landen proeven en leren over hun oorsprong en tradities.

7. Bespaar tijd en energie

Voor drukke gezinnen kan eten bij een all-you-can-eat restaurant een zegen zijn. Het bespaart tijd die anders zou worden besteed aan koken en opruimen, en het stelt gezinsleden in staat om te ontspannen en te genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over de voorbereiding van de maaltijd.

Kortom, een bezoekje aan de 7 continenten moet echt op je bucketlist! Have fun!

Plaats een reactie