Op avontuur in België bij Warredal, in een magisch bos

| ,

Iedere maand bezoeken wij een hotspot voor het gezin, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Sla onze hotspots op op je telefoon of in je notities. Trust us: je wil deze pareltjes ooit gaan boeken met je gezin. Afgelopen maand genoten we bij Warredal in België. Hier zit je midden in een magisch bos. Wat een unieke plek!

Accommodatiefeiten

Type accommodatie: Classic Cabin met hottub, 1 slaapkamer, 1 bedstee, 1 badkamer

Aantal personen: 4 personen

Regio: België

Prijsklasse in het weekend: normal (vanaf 53,25 EUR per bed per nacht)

Budget = 25 – 39

Normal = 40 – 54

High = 55 – 64

High End = > 65

Comfort Classic Cabin met hottub

Je zit midden in de bossen, met net dat tikkeltje extra luxe. Je wordt omringd door het geluid van vogels, ritselende bladeren en rust. Dichter bij de natuur kan haast niet. Als kers op de taart kan je de hottub opstoken en genieten van de buitenlucht en de sterren! Er is een overdekt terras, war je kunt dineren met het gezin en gezellige spelletjes kunt spelen. Als je om je heen kijkt, heb je prachtige uitzichten.

Het vakantiepark Warredal

Je kunt in dit park prachtig wandelen. Ontdek de omgeving met je gezin. Dit vakantiepark heeft ook een klimpark. Houdt je van avontuur, dan ben je hier op je plek. Warredal heeft een van de spannendste klimparken. Hier kan je klauteren door netten en over touwbruggen. Maar er is ook een spannende Zipline. Het vakantiepark beschikt over minigolf van maar liefst 10.000m². Daarnaast is een Cosy Beach aangemaakt, waar je heerlijk kunt rennen, ravotten en in het water kunt spelen met de kinderen.

De invulling van ons weekend

VRIJDAG

Bij aankomst (begin van de avond) waren we onder de indruk van de natuur. Je wordt in een elektrisch karretje door de bossen naar je cabin gereden. Ontzettend gaaf! Na het uitpakken van de koffers, zijn we gaan dineren in een restaurant. Bij terugkomst hebben we de hottub opgestookt. Wat genoten we van het warme water en de gesprekken met elkaar. De kinderen gingen om 21.30 naar bed, terwijl wij een glaasje wijn inschonken.

ZATERDAG

We ontbeten lekker buiten op het overkapte terras. Croissantjes, broodjes en verse jus. Onze meiden wilden hierna weer dobberen in de hottub. Ik las een aantal bladzijdes van mijn boek buiten. Echt genieten dit. Hierna wandelden over het park door de natuur. Het is hier zo mooi! We pauzeerden bij de Cosy Beach. Nikki sprong van steen naar steen over het water. We namen allemaal plaats in de strandstoelen, behalve Nikki, zij ging liggen in een hangmat. Het zonnetje scheen ook nog. We schreven onze namen in het zand. Bij het strandje stond achterin een automaat met drinken en lekkernij. We besloten allemaal een frisje te kopen. Ik betaalde digitaal met pas. Handig. Hierna vervolgden we weer onze wandeling. Terug bij de cabin speelden we spelletjes: Keer op Keer en Uno. We lachten en trokken een zak chips open. Het werd tijd om avondboodschappen te doen met de auto. Op het terras stond een Weber BBQ. We gingen BBQ-en. We kochten worstjes, courgettes, paprika, komkommer, spinazie, brood en een flesje bubbels. We kletsten over school en vriendschap in de avondzon. Het is in dit park zo kalm en rustig. Je voelt je helemaal één met de natuur.

ZONDAG

Vandaag sliepen we heerlijk uit. Rond 10.00 uur stonden we. Na een kopje koffie, gingen we om de beurt douchen. Wauw, dat geeft je een oergevoel en lekker terug in de tijd. Het is een hele grote douche in een ouderwetse kuip. Geweldig. We douchten ietwat koud, waarna we weer heerlijk de warme hottub in doken. Voor de lunch bakten we pannenkoeken. Dat ging er goed in bij de meiden. Na een enorme wandeling, reden we met de auto naar huis. De meiden vonden dit één van de mooiste plekken waar ze zijn geweest.

Dit vakantiepark moet echt op je gezinsbucketlist. Bekijk HIER wat de mogelijkheden er zijn.

Plaats een reactie