Dit is de mooiste feestkleding voor jouw gezin, voor een kleine prijs

| ,

De magie van Kerst

Met de feestdagen om de hoek, is het nu al tijd om je in de betoverende sfeer van kerst onder te dompelen. Deze periode draait alles om het creëren van kostbare herinneringen voor het hele gezin. Hier onder staan goede ideeën zodat ouders en kinderen samen van de voorbereidingen kunnen genieten, van feestkleding tot lekkere hapjes. Wij hebben een hele gave kledingcollectie ontdekt! PS: deze artikelen gaan vrijdag 17 november om 15.00 uur online! En vanaf zaterdag 18 november ligt alles fysiek in de winkels. Noteer het in je agenda. Onze favoriet is zeker de rode babyjurk en de zwarte paillettenjurk voor dames

Shoppen

Feestkleding

Maak het selecteren van feestkleding een speciale gelegenheid. Goud, glitter, zilver en pailletten, alles mag met Kerst. Laat de kinderen meebeslissen. Wil je zeker zijn van mooie kleding èn een klein prijskaartje neem dan een kijkje hieronder.

Baby meisje

Baby jongen

Kleine meisjes

Kleine jongens

Grote meiden

Dames

Feestelijke tafelsetting

Maak de kersttafel speciaal door de kinderen te betrekken bij het maken van feestelijke tafeldecoraties. Laat ze hun creativiteit de vrije loop met kerstservetten, kaarsen en zelfgemaakte naamkaartjes.

Adventskalenders

Maak van het aftellen naar Kerstmis een dagelijks feest met een zelfgemaakte adventskalender. Laat de kinderen kleine verrassingen of lieve boodschappen in de vakjes stoppen. Dit zorgt voor dagelijkse vreugde en opwinding in aanloop naar de grote dag.

Bereid je ver van tevoren voor

Versiering en creativiteit

Betrek de kinderen bij het versieren van het huis. Laat ze hun eigen kerstversieringen maken, zoals zelfgemaakte sneeuwvlokken, kerstsokken of kleine kerstbomen. Dit creëert niet alleen een gezellige sfeer, maar ook mooie herinneringen.

Kerstdiner plannen

Betrek de kinderen bij het plannen van het kerstdiner. Laat ze helpen bij het samenstellen van het menu en betrek ze bij het boodschappen doen. Dit maakt ze enthousiast over het eten en geeft hen een gevoel van verantwoordelijkheid.

Tijdens de kerstdagen

Bakken en snoepen

Breng het gezin samen in de keuken voor een heerlijke baksels. Laat de kinderen helpen bij het maken van kerstkoekjes, cupcakes of zelfs het decoreren van een kersttaart. Het ruikt niet alleen heerlijk in huis, maar het is ook een geweldige manier om samen quality time door te brengen.

Gezellige films

Bij Kerst hoor een gezellige filmavond. Laat de kinderen kiezen welke kerstfilm ze willen zien, zorg voor wat warme chocolademelk en dekens, en geniet van een knusse avond samen.

spelletjes spelen

Speel met het hele gezin leuke of uitdagende spellen. Niets gezelliger dan dat! Pak er een bak chips en een drankje bij.

De voorbereidingen voor Kerstmis bieden een geweldige kans om als gezin samen te komen en mooie momenten te delen. Of het nu gaat om het versieren van het huis, het bakken van lekkernijen of het kiezen van feestkleding, zorg ervoor dat iedereen betrokken is en geniet van de magie van Kerst.

Plaats een reactie