Met het gezin op vakantie? Check deze hotels met mooie familiekamers!

|

Een nachtje elders slapen of de hele week van huis? Als je graag met het hele gezin op vakantie wil, is de kans groot dat je uitkomt op een vakantiehuisje. Maar als je de voorkeur aan de service en luxe van hotels geeft, kan het soms lastig zijn om de juiste locatie te vinden. In dit artikel delen we daarom een lijstje hotels met familiekamers in heel Nederland.

1. Safari Hotel Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Zijn je kids helemaal weg van wilde dieren? Dan is het Safari Hotel bij Safaripark Beekse Bergen een goede match. Je hebt niet alleen een prachtig uitzicht over de savanne vanuit het hotel, maar ook onbeperkt toegang tot zowel het Safaripark als het Speelland. En, wel zo belangrijk: heerlijke familiekamers, ook voor grote gezinnen! Familiekamers zijn te boeken van 4 tot 10 personen.

Het hotel heeft meerdere heerlijke restaurants en een overdekt zwembad. Ook is er elke ochtend een ontbijtbuffet met allerlei lekkere en gezonde opties, zodat je vol energie op safari kan! Je geslaagde safari-dag kan je zelfs afsluiten met een potje bowlen in het hotel.

2. Hilton Garden Inn, Leiden

Nog zo’n topper voor een gezellige stedentrip met je familie: Hilton Garden Inn in Leiden! In Leiden is genoeg te beleven, zowel voor jou als voor de kids. Je zit onder andere dichtbij leuke musea zoals Naturalis en Corpus. Ook het stadscentrum is binnen handbereik. Wil je de regio verkennen? Dan kan je fietsen huren bij het hotel, bijvoorbeeld om de Bollenstreek en Keukenhof te ontdekken.

Het hotel zelf heeft ook genoeg te bieden. De luxe familiekamers hebben ruimte voor 4 personen en er zijn onderling verbonden kamers beschikbaar voor in totaal 6 personen. Daarnaast vind je in het hotel een stijlvolle bar, luxe restaurant en verschillende leuke activiteiten voor alle leeftijden, zoals sjoelen en badminton.

3. Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen, Domburg

De naam verraadt het al: dit hotel is de droom van elk kind. Je verblijft bij een pannenkoekenhuis, waar elke ochtend een heerlijk ontbijt wordt geserveerd! Ook de locatie is ideaal: in het centrum van het sfeervolle Domburg, op slechts 100 meter van het strand. De perfecte plek om lekker uit te waaien of ‘s zomers heerlijk te zwemmen met het hele gezin.

In het hotel kan je onder andere kamers voor maximaal 4 personen en een appartement voor 6 personen boeken. De kamers en appartementen zijn stijlvol ingericht en perfect om te ontspannen na een dagje Domburg ontdekken.

Heerlijk weg met het hele gezin

Er gaat natuurlijk niets boven een gezellig uitstapje of een vakantie met de kids. Om samen te genieten van ontspanning, luxe en goede service zijn de bovenstaande hotels een echte aanrader. Er zijn nog veel meer hotels met een familiekamer die helemaal passen bij jullie persoonlijke behoeften. Zo maak je er een vakantie van om nooit te vergeten!

Plaats een reactie