Posts in Hot daddy
Dennis Weening zong "Let it go" tijdens de bevalling! Hilarisch! Wij mochten dit stel interviewen.

Stel jezelf en je gezin even voor 😊

Ik ben Stella en ik ben nu ongeveer zo’n 14 jaar samen met mijn man, Dennis. We zijn nu 11 jaar getrouwd. We hebben twee fantastische dochters: Coco van 9 jaar en Charlie van 3 jaar oud.


Dennis, ik lees in interviews dat je nogal ruig bent. Nu nog steeds?

Haha, Ik heb nog steeds mijn momenten, ja.

Wat is het ergste wat je hebt gedaan in je leven?

Ik heb heel veel erge dingen gedaan! Echt! Liever denk ik daar niet aan terug. .. Stella wordt dan ook wéér boos ;)

Stella, wat waren jouw gedachtes toen je een positieve zwangerschapstest in je handen had?

De eerste zwangerschapstest van Coco was negatief, maar ik voelde aan alles dat ik zwanger was. Mijn vriendin Manon zei: “Je moet het gewoon volgende week nog een keer doen, misschien is het te vroeg.” Dus dat deed ik.... en ja hoor, positief!!! Ik stond te trillen op mijn benen. Dennis lag nog te slapen, dus die heb ik wakker gemaakt. Superblij waren we! Stonden daar met tranen in onze ogen.

Met Charlie duurde het wat langer. Eerst veel miskramen gehad. Ik word snel zwanger, maar daarna breekt de zwangerschap elke keer weer af. Wat een spanning en verdriet elke keer. Verschrikkelijk verdrietig!

Toen we op vakantie waren in Bali, ben ik zwanger geworden. Ik weet ook precies welke avond en waar. Ik had zo’n app voor je cyclus en alles eromheen. Ik dacht toen: “Nou, we zien wel deze vakantie”. Ik was het verdriet ook zat en ik had de hoop ook wel een beetje opgegeven. En weetje? Ik was gewoon blij dat ik al een supermeisje had. 

Maar ik voelde het na een paar weken terug te zijn uit Bali. Mijn borsten worden meteen heel vol. Ik wist het zeker!! En ja, geweldig! Maar dan begint wel altijd de angst bij mij: “Blijft het wel zitten?”. En dat bleef ze, die kleine rebel!

Read More