De 10 kado’s waar je mama’s ECHT blij mee maakt

| , ,

Kadootjes verzinnen voor iemand anders is lang niet zo moeilijk als kadootjes verzinnen voor jezelf. Tenminste dat vind ik. Met de Kerst voor de deur verzamelde ik 10 kado’s waar iedere moeder (en vader) ECHT blij van wordt. (ik ook). En jij hopelijk ook. Hier komt de ultieme wensenlijst voor 2019:

Tijd
Wat eigenlijk het eerst in mijn hoofd schiet is dat ik meer tijd zou willen. Ken je dat? De dagen vliegen voorbij en er zitten echt te weinig uren in een dag om alles te doen. Dus ik moet altijd keuzes maken in wat ik wel en niet doe en op één of andere manier blijft dan de badkamer schrobben altijd even liggen. 

Een mooie reis
Wie wil er niet een mooie reis maken? Het liefst voor een langere periode, met de kinderen. Geen zorgen over alles wat er thuis moet gebeuren, maar ontspannen genieten en doen waar je zin in hebt. 

Een eigen stylist
Ja, je leest het goed. Een stylist. Iemand die elke dag de meest fabulous kleding voor je klaarlegt, ervoor zorgt dat deze ook weer gewassen en gestreken in de kast ligt. En die er ook voor zorgt dat je er ieder modeseizoen pico bello uitziet. Poeh, het scheelt een hoop tijd om dit uit handen te geven en dat scheelt weer voor nummer 1.

Huishoudster
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar nummer 1 is de hoofdreden dat je bij mij meestal niet van de grond kunt eten. Het enige wat ik kan bijhouden is de wasmand redelijk leeg houden. Een hulp in de huishouding zou erg welkom zijn. En dat mag man/vrouw/robot zijn wat mij betreft. En diegene moet het leuk vinden om badkamers te schrobben, ramen te lappen, kastjes uit te soppen. Alle dingen die ik bij nummer 1 laat liggen.

Nanny/assistent
En als we dan toch bezig zijn zou een nanny onder de kerstboom ook wel heel fijn zijn. Of als je het een betere naam vindt een assistent. Iemand die naast de kinderen af en toe opvangen, ook de kids naar zwemles brengt, zorgt dat er op tijd kadootjes zijn, de goedkoopste vliegtickets zoekt, boodschappen doet, zorgt dat alle lampjes in huis het doen, eindelijk eens die dakpan wordt gerepareerd. Nou ja, je snapt het wel!

Een setje jokers
Een set jokers die je op willekeurige dagen kan inzetten. Zie het als een soort van “uit” knop. Je zet de joker in, de tijd stopt, je knippert met je ogen en dan zit je helemaal rustig ergens op een luie stoel kijkend naar een mooie zonsondergang. En als je er klaar voor bent, ga je weer terug naar de werkelijkheid. Dit kan 5 minuten zijn, maar ook een hele dag.

Masseur
En dan het liefste een hele knappe, die een luisterend oor biedt, maar ook leuk is om naar te kijken. En een meester is in het los masseren van je stijve spieren. Do I need to say more?

Een nieuwe man
Een man die het tegenovergestelde is van de man die je nu hebt rondlopen, of een stuk jonger of ouder. Die heel knap is of heel lief, lekker kan koken of heel handig is. Maakt niet uit wat je zoekt, ze zeggen niet voor niets: “Verandering van spijs doet eten”.  Eens, maar ik wil die van mij na een tijdje wel weer terug, ook al plak ik hem wel eens met liefde achter het behang.

Eigen wijngaard
Dit wil iedereen wel! Maar dan wel een waar de druiven op automatische wijze in een fles smakelijke wijn terechtkomen, met een non stop aanvoer naar je koelkast.

Een mooi 2019
Eigenlijk is dit het beste kado. Een mooi, gelukkig en onvergetelijk 2019 met je familie en vrienden om je heen. 

Maak er wat moois van en tot volgend jaar allemaal!

X NATASJA (klik hier voor haar Insta)

Plaats een reactie