Wonderlijke WINWEEK bij Kids en Kurken! Doe NU mee!

| , ,

Kids en Kurken houdt van mooie highend brands en producten. Eyecathers voor in huis en producten die lang meegaan. We hebben 9 brands geselecteerd en samen geweldige winacties opgezet speciaal voor de fans van Kids en Kurken. Het voelt eigenlijk een beetje als shoppen als je meedoet. PROMISE, THERE WILL BE A RUSH!

Let op één van de voorwaardes is dus dat je Kids en Kurken volgt, als je ontvolgt mag je niet meer meedoen met een volgende actie. Hier wordt streng op toegezien. Trouwens, wie wil nou niet op de hoogte blijven van de volgende actie?! Je mag veel verwachten van ons, want we gaan niet zomaar met elke brand een samenwerking aan.

Alle acties verlopen via Instagram. Hieronder kan je meer lezen over de te winnen producten en deze bekijken op de website van het betreffende brand. Veel shop- en leesplezier!

1.BAMBOOM

Bamboom is een natuurlijk en luxe babymerk. De stoffen zijn waanzinnig en worden speciaal in Italië gemaakt. Hoe gaaf is dat?! Ze hebben veel producten voor bijvoorbeeld slapen, onderweg of bij het eetmoment. Wij hebben ons gefocust op kleding. Alle items zijn niet alleen van natuurlijke stoffen, maar ook in natuurlijke kleuren. Klik hier om te kijken wat ze allemaal aan kleding en maten hebben. Onze tip is: kijk eens naar de fijne vestjes en jasjes. Hieronder staan de foto’s van de twee pakketten die te winnen zijn: één voor een jongen en één voor een meisje. Psssst, maar als je stiekem een product in een andere kleur wil, mag dat ook.

En nu als een malle hier taggen op Instagram, zodat jij een winkans maakt!

 2. LODGER

Lodger heeft enorm veel babyproducten. Nu hebben ze een spiksplinternieuwe collectie gelanceerd The Empire Collection. De kleuren, patronen en materialen stamt af van de Mongoolse nomaden. De kleuren komen uit de woestijn. Het groen in combinatie met wit en grijstinten geven de vlaktes weer. Fabulous! Wat zit er in allemaal in het pakket?

  • Hydrofiele zomerslaapzak
  • Overslagromper
  • 2-pack XL swaddles
  • 2-pack swaddle clips
  • Hydrofiele badcape
  • Katoenen slofjes

Dat is nog eens stijlvol slapen! Kijk snel hier op de website (bij verzorging, slapen. babykleding en babyslofjes) om te bekijken wat je mooi vindt wat betreft keur, patroon en soort stof. En post hier jouw echte Lodger musthave om mee te doen met deze geweldige actie. Wie weet win jij het pakket!

3. CAKESMASH-SHOOT DOOR ‘MADE BY MONE’ 

Cakesmashen: iedereen ziet het dagelijks voorbij komen op Instagram. En weet je, het is ook heel wat als jouw baby 1 jaar wordt! Weg baby, hallo dreumes. Dit moment vastleggen is voor ouders erg belangrijk. Made by Mone heeft een groot assortiment fotoachtergronden en props. Dat maakt de fotoshoot heel veelzijdig en persoonlijk. Wel zo fijn! De fotoshoot is in haar studio (in Tilburg), dus je zit niet met de kliederzooi thuis. Bekijk hier de achtergronden en post dan hier jouw persoonlijke achtergrond die jij wel in jouw shoot zou willen hebben. Wie weet win jij een shoot?! SMASH, SMASH, SMASH IT! 

 4. STUDIO NOOS 

Kids en Kurken is HE-LE-MAAL gek van de Teddycoat. En. Toen…. Zagen we dat er ook Teddybags bestaan. Ons hart maakte een sprongetje. Maar geen paniek als je teddystof niets vindt, de tas heeft ook prachtige uitvoeringen met andere speciale stoffen. De ribstof is ook erg aantrekkelijk. Hieronder hebben we enkel voorbeelden staan. Klik hier om alle uitvoeringen te bekijken. Doe mee met de winactie en post dan hier welke stof jij het tofste vindt! Wie weet loop jij straks met zo’n gave tas om de kinderwagen of gebruik je het lekker als shopper of mombag over de schouders. Dit is een echte musthave volgens Kids en Kurken! 

Nog een feitje: de tassen worden handgemaakt door een stichting in Nederland waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een liefde voor creëren en kleermakerij de kans krijgen om ons te helpen met de productie. Verricht een goede daad en introduceer de tas vooral bij andere ouders! 

5. VTECH

Oke, oke, soms is speelgoed met licht en geluid bloedirritant, maar geloof ons, dit speelgoed moet je echt in de kast hebben! Kijk, dit is een uitzondering, omdat je kleintje echt plezier heeft en zich ontwikkelt. Dat is uiteindelijk wat elke ouder wil. Wij geven twee sets van de Bla Bla Blocks trein + de slimme blokken weg. Hieronder zie je daar afbeeldingen van. Klik hier voor meer informatie over alle functies van dit highend speelgoed, en pssssst dit speelgoed heeft al vele awards gekregen! Je moet echt even lezen op de site en kijk dan ook bij de pakketen waarmee je deze sets kan uitbreiden (bijvoorbeeld met een verjaardag of feestdag) voor nog meer plezier.

Join the giveaway and start tagging here!

 6. BYKAY

De founder van Kids en Kurken heeft een platform dat 24/7 doorgaat. Baby Rocco zal dus ook ‘mee moeten doen’. Na het lezen van een aantal blogs van onze vaste draagdoekconsulente, was daar de oplossing: een heerlijke draagdoek. Daar kan hij is slapen, drinken en kakken. Bykay heeft dragen helemaal hip en (niet geheel onbelangrijk) betaalbaar gemaakt. Bovendien krijg je een hele hechte band met jouw baby op deze manier, Rocco voelt zich dan echt geborgen. Wij gunnen jullie ook zo’n mooie ervaring met Bykay. Daarom geeft Kids en Kurken samen met Bykay 2x de draagdoek Woven Wrap weg in een eigen gekozen hippe kleur! Gun jezelf vrije handen (voor wijn jaaahaaa). Klik hier om de kleuren te bekijken. Doe NU mee en klik hier om zoveel mogelijk ouders te taggen. Good luck!

 7. MAMALOVES

Wij houden van mooie sieraden met een personal touch. Mamaloves doet dit erg mooi! Kids en Kurken is van de echte verhalen. Bij dit label vertelt ieder sieraad haar eigen verhaal. Kies voor een armband, ketting of bedeltje en laat deze graveren met namen, een mooie quote of bijzondere datum. Zo draag jij je kleintjes of hubbie altijd bij je. Het plaatje wordt zorgvuldig met de hand gegraveerd in hun atelier in Haarlem. Veel BN’ers dragen dit label en zijn er erg trots op! Wij geven samen met Mamaloves de allernieuwste armband weg: de wrap bracelet! Kies een uitvoering uit en creëer nu jouw unieke sieraad. Klik hier om deze armbanden te bekijken. Doe mee en post hier wat jij gaaf zou vinden om te laten graveren!

 8. SLEEPYHEAD

Sleepyhead ontwerpt nestjes om een  veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby’s te creëren. Zo fijn om je newborn een soort ‘baarmoeder’ aan te bieden. Je kun het nestje in het bed leggen, in de box plaatsen of onder de babygym zetten. Maar wat dacht je van meenemen naar het park of een dagje strand?! Ideaal! Hedendaags zijn er zoveel nestjes te koop, maar Sleepyhead heeft de beste materialen waarbij jouw baby kan doorademen zonder de beperkingen van gespen of de afleiding van felgekleurde toeters en bellen. De nestjes hebben vele awards gekregen. Kijk, daar houdt Kids en Kurken van: het beste van het beste. En wist je dat er ook nestjes zijn voor grotere kinderen (tot drie jaar)? Het nestje voelt echt geborgen en dat voelt ieder kind. Aanvullend zijn er ook bogen en knuffels te krijgen. Wij geven samen met Sleepyhead een nestje Deluxe naar keuze weg. Hieronder zie je een mooi item en hier kun je een kijkje nemen op hun te gekke website voor alle andere hippe uitvoeringen! Doe mee met de winactie en geef hier aan welke nestje jij het mooiste vindt!

9. PETIT JUUL

Kids en Kurken was op zoek naar hoogwaardige textielproducten die helemaal mee gaan met het interieur van nu. Een eyecather met leuke prints die je kan laten liggen op de bank of mee kan nemen naar een hip restaurant. Dat is gelukt! Petit Juul heeft bijvoorbeeld mooie luieretuis en Maxi-Cosi hoezen. Een hele zachte teddy of een prachtige wafel zie je vaak terug, maar ook luipaardprint (en daar zijn wij ALTIJD fan van!). En het mooiste komt nu: je kan het design van jouw item helemaal zelf samenstellen! Doe NU mee, ga los en create it yourself! Kids en Kurken geeft samen met Petit Juul 2x een luieretui weg naar keuze. Je mag het helemaal samen met Petit Juul ontwerpen. Neem NU hier een kijkje op hun leuke website voor alle mogelijkheden. Ben je eruit hoe jouw personal luieretui eruit moet komen te zien?! Doe mee en post hier hoe jouw droom luieretui eruit ziet! De leukste uitvoering wint en mag deze straks in het echt laten maken!

Plaats een reactie