Dit klusje (dat het hele jaar was blijven liggen) doen bijna alle moeders in en vlak na de kerstvakantie

| ,

Activiteiten rondom de kerstvakantie

Natuurlijk zijn we vooral gezellig samen met familie en vrienden. We eten en praten met elkaar. Daarnaast relaxen we en slapen we bij. Ook staat er vaak een uitje op de planning. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het Nieuwjaar. Er is één taakje dat moeders vaak het hele jaar uitstellen en dan op de valreep nog moeten doen. En dat is een fotoboek maken van het afgelopen jaar. Een boek vol met gezinsavonturen en magische momenten samen.

Hoe begin je aan een fotoboek?

Mijn telefoon staat vol met honderden, zo niet duizenden foto’s. Soms maak ik wel (voor de zekerheid) 5 foto’s van mijn slapende kindje. Herkenbaar mama? Hoe krijg je makkelijk en goede orde in deze chaos? Simpel: je hebt goede fotoalbum software nodig. Die download je op je computer. CEWE werkt met een eenvoudig proces. Een ‘slimme assistent’ van CEWE kan al veel foto’s voor je uitzoeken. Hij herkent de foto’s die veel op elkaar lijken en selecteert de scherpste en mooiste foto. Dat scheelt al veel werk! Daarnaast kan je de assistent de opdracht geven om alle geselecteerde foto’s te laten indelen in het boek. CEWE maakt dan zelf een voorstel. Geniaal. De assistent brengt hier ook genoeg variatie in. Zo krijg je soms één hele mooie foto groot op één pagina, maar zet hij er ook op een speelse manier 6 foto’s neer. Met slechts een paar klikken heb je een goed en mooi koesterboek. Je kan gemakkelijk zelf foto’s wisselen en aanpassen en persoonlijke tekst, citaten en achtergronden toevoegen, maar het grootste deel is al gedaan. Scheelt je bergen tijd! Wil je het jezelf nog makkelijker maken, klik dan op de kant-en-klare themaboeken. Dit zijn prachtige designs voor je fotoboek waar je alleen nog maar je foto’s en teksten aan toe hoeft te voegen. Er zijn veel thema’s zoals familie, reizen, bruiloft en dergelijke.

CEWE is uiterst geschikt voor moeders

CEWE Fotoboeken hebben niet voor niets awards gewonnen. Het neemt veel werk over en uit handen. De ontwerpsoftware is daarbij ook uitgebreid. Dit heb ik nog niet bij andere aanbieders gezien. Je kan gebruik maken van veel verschillende achtergronden, fotolijstjes en versieringen. Het allermooiste is de nieuwe feature: Reliefopdruk op de kaft. Je kan kiezen tussen: goud, zilver, rosegoud en transparant. Het geeft het boek een luxe uitstraling. Je krijgt momenteel de reliefopdruk tijdelijk cadeau!

Veel verschillende varianten

Een fotoboek bij CEWE maken, is niet alleen handig, maar ook buitengewoon plezierig. Of je nu een fotoboek van je zomervakantie, een jaaralbum van het gezin of een jubileumherinnering wilt maken, CEWE heeft verschillende formaten, stijlen en thema’s om aan elke behoefte te voldoen. Van klassiek en elegant tot speels en kleurrijk, je kunt jouw boek aanpassen naar jouw smaak en stijl. Daarbij zijn er ook honderden sjablonen, kaders en stickers beschikbaar om je boek verder mee op te leuken.

Ik heb zelf gekozen voor een CEWE Fotoboek XL, met mat papier, inclusief reliëfopdruk. Ik houd van vierkant en op deze manier kan ik erg veel foto’s erin kwijt. Verder kon ik ook al mijn creatieve ideeën erin kwijt. Dit dikke grote boek kan je lekker vullen.

Een tastbare herinnering

In een tijdperk waarin digitale foto’s vaak op externe schijven en in de cloud verdwijnen, biedt een fysiek fotoboek een tastbare en blijvende herinnering aan de momenten die ertoe doen. Het bladeren door de pagina’s geeft een gevoel van blijdschap en nostalgie. Het is iedere keer weer een meeslepende reis door de tijd, vastgelegd in de pagina’s van een prachtig boek dat je keer op keer kunt herbeleven.

Voor de lezers van Kids & Kurken kunnen we een tijdelijke instapdeal aanbieden van 10 euro cadeau op je eerste fotoboek-bestelling. Je kan hiervoor de code CEWEKIDS10 gebruiken. Deze code is geldig op alle fotoboeken t/m 3-3-2024. Niet geldig in combinatie met overige acties. Naast deze actie loopt ook nog de reliëfopdruk cadeau. Dit zijn de glanzende letters die je op je fotoboekkaft kan laten drukken (erg moo!). Die korting wordt automatisch verrekend.

Wil je meer tips & advies? Volg een gratis webinar of neem een kijkje op de website voor meer inspiratie.

Een fotoboek maken is met CEWE een makkelijk klusje!

Plaats een reactie