Ken je Kim al? Het is haar droom om met haar man, Senne en Tijm naar Bali te gaan. Wat een te gek interview!

| ,

1. Stel jezelf even voor 😁

Kim, 33 jaar en samenwonend. Mama van 1 zoontje Senne van bijna 3 en bijna uitgerekend van een tweede zoon!

2. Wat waren jouw gedachtes toen je een positieve zwangerschapstest in je handen had?

Eindelijk! Het heeft bij ons best even geduurd en er heeft zich een ziekenhuistraject afgespeeld. Hierdoor was het wederom zo onzeker of en wanneer het wel zou lukken dat zo’n positieve test (na al die negatieve testen) als een enorme opluchting binnen kwam! 

3. Vind je het spannend om opnieuw moeder te zijn?

Nee, eigenlijk niet! Ik ben wel heel nieuwsgierig. Het is nu nog niet voor te stellen dat er straks een heel ander kindje uit komt. Hoe zal zijn karakter zijn? Hoe zal hij er uit zien? Zal hij op Senne lijken of juist helemaal niet? Al die vragen spoken geregeld door mijn hoofd. 

4. Hoe was je eerste bevalling? Ben je bang voor de tweede?

De eerste bevalling was niet gemakkelijk, maar ik kijk er wel heel positief op terug. Ik zie daarom ook niet op tegen de tweede nu. Ik ben tijdens de bevalling van Senne ingeleid en het duurde 14 uur voordat hij er eenmaal was. Daarnaast kreeg ik een ruggenprik, omdat ik flauwviel en ging het met ons beide niet altijd even goed. Desondanks vond ik de begeleiding in het ziekenhuis zo top, dat ik het zo over zou doen! Ik ben ook wel heel benieuwd hoe het nu zal gaan, zou het vanzelf op gang komen? Heb ik weer een ruggenprik nodig? We zullen het zien!

5. Heb je al veel dingen geshopt?

Best wel, al vind ik ook dat ik mijzelf nog redelijk heb ingehouden! Senne is geboren in exact dezelfde periode en ik heb vanuit die periode de ervaring dat Senne de eerste tijd maar heel weinig kleding droeg. Het was gewoon veel te warm! Ik heb bijvoorbeeld dan ook niet eens een vestje voor de baby! Bovendien is alles zo bijgekocht!

6. Wat voor werk doe je allemaal? Hoe komt het dat je zoveel volgers hebt?

Ik werk als adviseur voor werkzoekenden en heb mijn eigen bedrijf voor het maken van foto’s voor bedrijven en merken. Ik ben mijn instagram account begonnen toen Senne 6 maanden oud was en ik merkte dat hij erg fotogeniek was. Dat is inmiddels 2,5 jaar geleden en de meeste volgers komen uit die begintijd. Nu Instagram het algoritme heeft aangepast gaat het duidelijk langzamer. Echter zegt het aantal volgers ook weer niet zo heel veel. Het gaat mij om de connectie die ik heb met de mama’s die het leuk vinden om mij te volgen en daarnaast de samenwerkingen met al die leuke merken en shops! Bovendien heb ik echt een passie voor het maken van productfoto’s! 

7. Wat voor moeder ben jij?

Lief, zorgzaam maar ook rechtvaardig. Ik kan best streng en consequent zijn maar hou er ook enorm van om heerlijk te knuffelen bijvoorbeeld. Ik zou wel graag wat meer educatieve dingen willen doen met Senne, maar tot op heden kom ik daar toch nog niet zo aan toe. Ik bewonder alle moeders die daar elke keer weer de tijd voor nemen!

8. Wat is je droom?

Mijn droom is absoluut om met mijn man en kinderen naar Bali op vakantie te gaan en ze te laten kennismaken met de natuur en cultuur. Ik kan echt intens genieten van reizen en Bali heeft mijn hart gestolen. Alleen voor de geur op het eiland al, zou ik zo weer terug willen. Ik vind het daarom ook belangrijk dat ik mijn kinderen hier ook iets van mee kan geven!

9. Wat zijn je korte termijn doelen?

Genieten van mijn twee zoons! De eerste periode met Senne was best wel zwaar, omdat hij niet sliep overdag als kleine baby en veel huilde. Hierdoor kon ik pas na 4 a 6 maanden echt van hem genieten. Ik heb me daarom voor genomen om tijdens mijn verlof echt wel intens te gaan genieten en soms de boel de boel te laten en gewoon een hele dag te knuffelen met mijn twee jongens!

10. Als je een wens mocht doen, wat zou dat dan zijn?

Goede vraag! Ik heb eigenlijk alles wat ik me zou mogen wensen! Het zou wel fijn zijn als iemand ons nieuwe huis voor me kan inrichten (naar onze smaak). Ik zie er enigszins tegenop omdat er zoveel tijd in gaat zitten, terwijl het natuurlijk ook wel weer super leuk is! Dus een interieurstylist is welkom! 

Inmiddels is de kleine van Kim geboren. Tijm is een heerlijk jongen waar het hele gezin van geniet.

Momenteel is Kim een gastblog aan het schrijven over haar bevalling en de start van lieve Tijm. So stay tuned!! 

Plaats een reactie